Escada Especially parfümről valakinek vélemény? Netről rendelném ajándéknak és nem tudom milyen az illata.
2012. okt. 29. 11:48
1/2 anonim válasza:
Esetleg én meg éppen eladnám, de a vaterára még nem tettem fel, majdnem tele van az üvegem, anno a Douglasben vettem.
Én imádtam az illatát, kellemes, nem hivalkodó, végig érezni a bazsarózsát, de nem szúrósan.Életemben csak két márkás parfümöt vettem, az egyik ez volt. Én 5000 ezerért odaadom+posta, anno 12 ezer volt.30 ml.Dobozban tartott.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi de 70 miliset veszek 3000-ért mert a csaj ajándékba kapta és nincs tisztában vele mennyi volt az eredeti ára.. hetekig hirdette egy facebook oldalon de senkinek nem kellett így lecsaptam rá. és mivel élőben veszem át így 100% hogy eredeti :)
2012. okt. 31. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!