Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk, Férfiak nektek hogy...

Fiúk, Férfiak nektek hogy tetszene (nem tetszene) ez a minta tetoválásként egy lányon (lent)?

Figyelt kérdés

És ha tetszik valamelyik akkor melyik?Előre köszi!:)

1. [link]

2.

[link]

3.

[link]

4.

[link]

Nekem nagyon tetszenek és a vádlimra szeretném az egyiket vagy a felkaromra...esetleg mindkét helyre egyet :D

Légyszives olyanok válaszoljanak akik alapból nem irtóznak a tetoválásoktól.Ha olyan is ide téved az magát a mintát értékelje,elvonatkoztatva attól,hogy tetoválás lesz :)

2012. okt. 28. 10:07
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ó még annyi, hogy csak csajszik lennének, háttér nem, vagy csak minimális...
2012. okt. 28. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:

Első olyan "gyerekes".

Második túl egyszerű.

Harmadik tetszik!!

Negyedik meg olyan amit szerintem sem nő sem férfi nem varratna magára.

2012. okt. 28. 10:09
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Minden tetoválás undorító egy nőn.
2012. okt. 28. 10:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Utálom ha egy csajon tetkó van. De ha muszáj választani akkor ne ilyeneket válassz, mert ezek nagyon gagyik.
2012. okt. 28. 10:11
 5/12 MadameViciouse ***** válasza:
48%

Szerintem nagyon jók, aranyosak és egyediek is.és persze szexi:D

Nekem is a 3.tetszik igazán.Első sem rossz, csak nem kedvelem a karaktert.

2012. okt. 28. 10:11
 6/12 MadameViciouse ***** válasza:

Más!Gagyik?Tudod Te mennyi munka lesz ebben ha felvarrják??

Lehet,hogy neked nem tetszik, de a gagyi az nem itt kezdődik.Szerintem jobb mint holmi csillagok meg nonfik.

2012. okt. 28. 10:13
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

ezt idős korodra nagyon megbánod... mondjuk én nem értem, egy nő miért akar magára szexi rajzolt nőket tetováltatni... nem fér a fejembe. én is szeretnék tetoválást, de olyat, ami jellemző rám, nem fogom megunni, és nem ilyen színes-szagos, mert ezt szörnyen nehéz lesz majd egyszer eltávolítani. lehet, hogy most úgy gondolod, sosem akarod majd, de... na mindegy, szóval azért gondolj bele, milyen munkahelyet, munkát akarsz, mert van, ahol ezeket nagyon nem nézik ám jó szemmel.

mellesleg a 3. kép tetszik, de NEM mint TETOVÁLÁS.

2012. okt. 28. 10:24
 8/12 A kérdező kommentje:

Mert ezek a rajzok olyanok mint én.Szeretem a szexet, szenvedélyes vagyok és van bennem azért emellett egy jó adag kislányosság is.

Tetszenek, nem megszokottak, és szívesen viselném őket a testemen. Már van pár tetoválásom, nem fogom megbánni.

1.Mire a mi generációnk idős lesz, már sok más idős férfinak/nőnek lesz tetoválása.

2. Sosem érdekelt ilyen téren más véleménye, persze meghallgatom és elfogadok tanácsokat, de ha valami igazán tetszik és ettől jobban érzem magam, akkor mondhat akárki akármit.

3. Ha nekem nem tetszik valakin valami, azt megtartom magamnak és nem fogok odamenni hozzá, hogy mennyire gáz, ha valaki mégis így tesz az tapintatlan és egy ilyen ember véleménye nem tud megérinteni.

4. Idős koromban nyilván nem azzal fogok foglalkozni, hogy hogy nézek ki, tele leszek ránccal stb stb és legalább valami emlékeztet fénykoromra is:D

5. Szerintem tök cool lehet egy laza nagyi tetkókkal :)

Köszi a véleményeket!

2012. okt. 28. 10:36
 9/12 anonim ***** válasza:
"2. Sosem érdekelt ilyen téren más véleménye, persze meghallgatom és elfogadok tanácsokat, de ha valami igazán tetszik és ettől jobban érzem magam, akkor mondhat akárki akármit. " Miért is vagy itt akkor? Úgy is azt teszed magadra, ami tetszik. Szerintem ezek mind bonyolult rajzok, sokkal jobban tetsznek az egyszerű alakzatok, főleg egy vádlin/karon.
2012. okt. 28. 10:39
 10/12 A kérdező kommentje:

"persze meghallgatom és elfogadok tanácsokat, "

Itt is van a válasz.Ebben az esetben megvan, hogy ezek közül lesz a minta, de érdekel mások szerint melyik néz ki a legjobban, mert nekem több is tetszik és nem tudok választani.

Viszont ha tíz válaszolóból 10 írja, hogy ezek rosszak, akkor is felvarratom valamelyiket.

2012. okt. 28. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!