Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok az star nature...

Mit gondoltok az star nature vattacukros parfümről?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Rémes, mint az összes Star nature parfüm.
2012. okt. 26. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem túl édes, és nagyon tömegillat lett, ezért nem tetszik.

Jobban szeretem a visszafogottabb, természetesebb illatokat és jobban is illenek hozzám ezek. :)

2012. okt. 26. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
hidd el,hogy én rajongok az édes,cukros parfümökért.de a star nature parfümök annyira tömények,hogy majdnem elhánytam magam tőle.hidd el megéri egy jobbra gyűjteni!5-6 körül már nagyon jókat lehet kapni (:
2012. okt. 26. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
fúúúúj fúúúj fúúúj... egyik osztálytársam kb. minden egyes szünetben fúj magára belőle, múltkor komolyan már öklendeztem...
2012. okt. 26. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem Pink Sugar-om van.Az is vattacukros.Én szeretem:)
2012. okt. 26. 20:48
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! megvettem! nekem tetszik! nem tartós de imádom! sok rosszat hallottam róla de nekem tetszik! még a rágógumis is lett volna a második lehetőség!
2012. okt. 27. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!