Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet kapni MÉG Britney...

Hol lehet kapni MÉG Britney Spears-os Fantasy parfümöt?

Figyelt kérdés
2006-ban, amikor kint voltam Londonban vettem egyet és nagyon szeretem, mert jól érzett rajtam. Régebben votl a Tescoban, de ma már nem látom, miért, vajon már nem is lesz? néztem ilyen online parfümériákban de mind oylan drága 7200-9000Ft- ig vannak. +még a kiszállítás
2009. aug. 9. 17:07
 1/8 A kérdező kommentje:

ez lenne az: [link]

Jah még egy kérdés, mi ez a Teszter 100ml? nem ugyanaz? még is olcsóbb, nem értem.

2009. aug. 9. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:
én rossmannban vettem,de régebben..és a golyós fajtáját
2009. aug. 11. 00:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Rosmannban én is láttam.
2009. aug. 17. 12:03
 4/8 A kérdező kommentje:
de fantasy nem a másik,mert én még a kéket látam a rossmannban.
2009. aug. 17. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
hát a rózsaszín a fantasy, a kék pedig a midnight fantasy. én csak abban érzek különbséget, hogy a sima fantasy édeskésebb. amúgy a reptereknél árulják parfümériákban, sajnos máshol nem láttam. sztem ha mész majd külföldre nyaralni vigyél magaddal 22 eurót pluszban, mert én annyiért láttam. ennél drágábbért ne vedd meg mert az becsapás
2010. nov. 5. 10:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Karácsonyra már vettem egyet, tavaly a Tescoban volt 4000Ft-ért 30ml :) Még van belőle, IMÁDOM :D
2010. nov. 5. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Teszternek a parfümériákban lévő "teszt parfüm"-öket nevezik,amiket mindenki fújkálhat,h kipróbálja az illatot..
2011. jan. 4. 18:17
 8/8 A kérdező kommentje:
De nem a drogáriás tesztert kérdeztem....
2011. jan. 4. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!