Bal vagy jobb fülelmbe tegyem a fülbevalóm?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és jobbkezes. vagy ez teljesen mindegy?2009. aug. 9. 16:00
1/12 anonim válasza:
Én is jobbkezes vagyok, bár ez irreleváns. A bal fülemben volt a fülbevaló, de egy év után kiszedtem, mert meguntam.
3/12 anonim válasza:
ne legyen fülbevalód. olyan csúnya fiúknál.
14L
5/12 anonim válasza:
Most halál komolyan nehogy a jobb füledbe rakasd mert az kicsit másra emlékezteti az embereket! Ez halál komoly! Ha csak egyet akarsz mindig a jobba kell rakni!
6/12 A kérdező kommentje:
elmész a k*rva anyádba te irigy kis g*ci. apádat szivasd.
2009. aug. 9. 18:02
7/12 anonim válasza:
A '70es évektől a '90es évek közepéig a meleg pasik hordták csak a jobb fülükbe a fülbevalót, de ez manapság már egyáltalán nincs így, sőt, a legtöbb srácnak a jobb fülébe látok ékszert, úgyhogy szerintek tökmindegy, ahol jobban tetszik;)
8/12 anonim válasza:
Na a fattopó anyádat ugye megmondtam te kis fülbevalós ki köcsög. Miért nem anyádtól kérdezed meg,hogy melyikbe rakd te kis ratyi.
9/12 anonim válasza:
Húzogassad még szerintem is! Fülbevaló ki ez te! Jézusom ezért van ennyi homoszexuális fülbevalós ringyó! Kis csillag nézzed még a cartoon network-ot szerintem! Ne azon gondolkodj,hogy lehetnél ratyikutya :)
10/12 anonim válasza:
anyád nem nevelt meg te kis 15 éves ..aszfej! Leszek én az anyád csak szólj! Jól pofán....lak mert valszínű ő nem tette meg és ezért lettél buzeráns. Nézzed a meséket inkább meg igyad a tejcsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!