Milyen alapozót vegyek?
Figyelt kérdés
Elég sötét szeplőim vannak... :( utálom őket :S2009. aug. 9. 11:17
1/6 A kérdező kommentje:
Most találtam egyet..
Vichy dermablend alapozó.. Ezt használja valaki?
2009. aug. 9. 11:27
2/6 anonim 

válasza:

Nekem legjobban Max Factor Pan Stick vált be. Ilyen rúd alakú, alapozóként és korrektorként is lehet használni.
Maybelline mousse matt is jó, ez olcsóbb.
L'Oréal Accord Parfait is jó, ez drágább.
Neked kell kitapasztalni, melyik válik be legjobban.
3/6 anonim válasza:
Az eddigi legjobb alapozó, amivel én találkoztam az a Maybelline-től a New Affinitone alapozó. Kb 6 árnyalatban létezik, tökéletesen fed, csak arra figyelj, hogy az alapozó ne legyen sötétebb a bőrödnél, de sokkal világosabb se. (egyébként nekem is vannak szeplőim, és elhalványítja őket) Mindamellett ne feledd, a szeplő egyedivé tesz :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Kipróbálom őket!
Utálom a szeplőimet, mert a szám körül vannak, és nagyon sötétek.. Messziről mintha bajszom lenne..
2009. aug. 9. 12:12
5/6 anonim 

válasza:

Én is Maybelline-t szoktam használni, hab állagút, nekem bevált :)
6/6 anonim 

válasza:

estée lauder tökéletesen fed igaz nem olcsó, de sokáig kitart legalábbis nekem, am a maxfactor is nagyon jó 2 évig használtam, majdnem olyan szépen fed,mint az estée lauder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!