néha igen, de ha a pasin látszik, hogy nem bunkó akkor nem
2009. aug. 8. 20:30
12/41 anonim válasza:
nagyon ritka ha jól áll egy pasinak a fülbevaló, én inkább ellene vagyok, szerintem elég cikis és lányos tud lenni, főleg mikor ilyen köves fülbevalót hordanak...böááá!
2009. aug. 8. 20:33
13/41 anonim válasza:
Nem gáz, ha nem csillog, meg nem ilyen hatalmas karika... :) Én nagyon szeretem ha a fiúnak van fülbevalója. (az jobban tetszik, ha csak az egyik fülébe, de az is jó, ha mind a kettőbe van) :) A lényeg az, hogy ne legyen "lányos" amit a fülébe tesz.
2009. aug. 8. 20:34
14/41 anonim válasza:
igen!!!
am az hogy valamilyen eret eltalál amit nem kéne ez hülyeség..szinte minden lánynak van, akkor ők se csináltassanak emiatt...?!...
Jah és ne karikát, mert az már nem divat, és igen, tényleg bunkós hatású inkább valami fehér köveset, vagy hegyes, vagy dobókocka... vagy számtalan van már...
2009. aug. 8. 20:36
15/41 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat csajszeek.(l) xd. de hol kapok ilyet arénán vagy westenden belül? és fáj, a fül kilövetése?
2009. aug. 8. 20:40
16/41 anonim válasza:
"hosszú" hajú srácoknak ki*aszott jóól áll a SZEMÖLDÖKPIERCING!!!!!Persze fülbevalóként:D(csak 1 tipp volt)
még elég ritkaság szerintem,szóval ne a többieket kövesd a dobókockával meg ilyenekkel;)
Bocsi ha vkit megsértettem ezzel!
2009. aug. 8. 20:42
17/41 anonim válasza:
nekem kiskoromban lett kilövetve, de ha akkor nem fáj akkor most se fájna. eddig még senki sem halt bele
2009. aug. 8. 20:44
18/41 anonim válasza:
előzőnek adok igazat :) de amúgy niggerektől és áááá dehogy fáj kellemes orgazmust fogsz érezni ha kilöveted :) Persze h fáj mért h mit gondoltál pesti nagyfiú?
2009. aug. 8. 20:48
19/41 anonim válasza:
Szerinte nem gáz...!!
És nehallgass azok,ra akik azt irták hogy karikát rakj,az olyan ronda!!
Mindig olyan fiut szerettem volna akinek a fülében egy szép csillogó kő van,de mindig a karikás bikás undoritó balfékekkel hozott össze a sors szoval ezekeután direkt ilyenekre halászok!!KÖVES LEGEYN léccy léccy xD
2009. aug. 8. 20:51
20/41 anonim válasza:
Most a nagy köves "a divat" de csak azt rakasd be amelyik tetszik.ha nem érzed hogy hozzád való nehogy beletetesd a füledbe mert fú az tény hogy van amelyik fiúnak nagyon jól áll,de légy önmagad az az igazi ne csak menj a sok birka után..nem tudok pontosan mit mondani hogy p lázában hol mert nem pesti vagyok de ékszer boltban is szerintem már tuti-ezer hogy felkészültek nem tudom ,de gondolom te sem hogy bizsut hogy bírja a füled:D tehát ahol ékszert látsz fülbevalót kérdezd meg van e férfiben..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!