Lányok, ti hol és hogyan tároljátok az öveiteket, hogy azok ne törjenek meg, ha évekig feléjük sem nézel?
Figyelt kérdés
eddig fellógatva tároltam öket egy vállfán, de sok megtörött, illetve a "hajlításnál" (ahol èrintkezett a vállfával) kettévált az öv.2012. okt. 20. 11:52
1/5 anonim válasza:
En is így tarolom. Azért tórik meg mert nem bőrből van
3/5 anonim válasza:
úgy lenne a legmegfelőbb ha a csatnál akasztanád fel. Esetleg ha egy favállfába pici szögeket ütnél, vagy a gereblyefeje is tökéletes lehet
itt van az 5let
4/5 anonim válasza:
összecsavarva tartom... ilyen csiga alakban semmi baja nem lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat! (zöld mdkinek!) egyelöre összecsavartam öket, de ez nem túl praktikus (ki kell fordítanom a dobozkát, hogy megtaláljam a megfelelöt...). lehet, hogy a jövõben kedvet kapok egy ilyen vállfa elkészítéséhez, de most túl lusta vagyok hozzá...:-) köszi még egyszer
2012. okt. 21. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!