Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki akarom lövetni a fülemet!...

Ki akarom lövetni a fülemet! Szerintetek? (Véleménykére vagyok kíváncsi)

Figyelt kérdés

Én valami egyszerűre/szolidra gondoltam. Mégpedig egy sima ezüst "pöttyre". Vagy a pötty és maximum abban egy kis "megvillanó" kőre. (De nem az a batár kocka benne a gyémántkővel mielőtt valaki ezzel jönne...)

Szerintetek ez jó választás?

(Tudom én érzem, csak a véleményekre vagyok kíváncsi.)

Igaz az egyikbe szeretnék csak.

De néha eljátszok a gondolattal, hogy mind a 2őbe esetleg.

Vagy az már túlzás?

23/F

2012. okt. 19. 10:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szeretem a fülbevalót a pasikon, lehet kettő vagy több is akár... fura mert nekem meg nő létemre egy sincs:D

26L

2012. okt. 19. 15:05
 12/18 supra01 ***** válasza:
100%

[link]

Egy ilyen?

2012. okt. 19. 15:13
 13/18 A kérdező kommentje:

26L:

Megmondom neked, hogy ez meg nekem nem fúra. Nekem van pár lány/nő ismerősöm akinek nincsen fülbevalója.

Persze szeretem ha valami van ott. Jobban mondva (mint mindenki szerintem) ha van ott valami és jól is áll neki ;).

supra01:

Hát hasonló... :) De legyen inkább laposabb, nem ilyen "domború", és a kő ami benne van az inkább fehér legyen vagy áttetsző.

2012. okt. 19. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem csípem a fülbevalós fiúkat. A fülbevalókat lányoknak találták ki... :D De ettől függetlenül nem hátrány,csak na...
2012. okt. 19. 18:24
 15/18 A kérdező kommentje:
Na megvan. Ki van lőve :D
2012. nov. 4. 12:46
 16/18 anonim ***** válasza:
1-2? Milyen? Kép?
2012. nov. 4. 12:48
 17/18 supra01 ***** válasza:
Na muti:D
2012. nov. 4. 13:40
 18/18 A kérdező kommentje:

:)

1 DB lett, a balba :D

Most még kicsi van benne. És tényleg az a jó, hogy észre se lehet venni. Általában az volt amit mondtam. Hogy úgy veszik észre ha megcsillan rajta a fény. Nem nagy durranás. Szóval ne azt várjátok, hogy csili-villi. Tényleg kicsi. Ha megírjátok a privibe a mailcímet. Akkor küldök 1 képet.

2012. nov. 5. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!