Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ahol kihúzom a szemem, ott...

Ahol kihúzom a szemem, ott megjelent egy fehér pötty, és eléggé megdagadt a szemem, felsértettem vagy létezne hogy pattanás? O. o

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el szemészetre. Lehet, hogy egy árpa nőtt a szemeden. Azt minél hamarabb el kell kezdeni kezelni, mert csak tovább romlik.
2012. okt. 16. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, így látatlanban én is árpára tippelek. Tegyél rá kamillás borogatást, nekem használt. Bár amikor nem csináltam vele semmit, akkor is elmúlt magától. Szóval nem kell izgulni, de ha aggódsz, mutasd meg dokinak.
2012. okt. 16. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
az 90% hogy árpa. adnak rá egy kenőcsöt és elmúlik. addig viszont nem kéne festened magad, amíg el nem múlik.
2012. okt. 16. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Árpa vagy gríz. Mondjuk ha bedagadt a szemed, akkor inkább az első. Doki!
2012. okt. 16. 22:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Kicsit utánaolvastam, és tényleg valószínű hogy árpa :( Még sose volt, ez az első :( Most kamillázom, ha holnapra sem javul lehet elmegyek vele a szemészetre :(
2012. okt. 16. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!