Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek? (lent bővebben)

Mit tegyek? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

Ma reggel mostam le a sminkem mivel siettem, megfogtam a törülköző sarkát és szappant és azzal leszedtem.

De nagyon dörzsölte,piros lett és fáj.

Bekentem kenőccsel de mostmár piros fáj és felis duzzadt:S

Ilyenkor mit tegyek?

Orvoshoz nem szeretné fordulni.Ezt a problémát,hogy lehetne itthon hatásosan kezelni?

Mert holnap 2-3órára el kell hogy múljon.

Ilyen még nem volt.

Kérlek segítsetek!

2009. aug. 6. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:

az idő meg gyógyítja ne aggódj :)

am nem kelett volna rányomva dörzsölni törölközővel, csak szép finoman

17/F

2009. aug. 6. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:

de kb mikorra múlik el?

merz holnap így a munkahelyemen nem jelenhetek meg:S

pultos vagyok és ha így meglátnak :'(

Írjatok tanácsokat!!!

Köszönöm:)

2009. aug. 6. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:

mivel kented be?:O lehet h nem volt jó a krém rá,és legközelebb ne törölközővel szedd le a sminket,főleg ne úgy h dörzsölöd.Vattával is simán lelehet szedni 10perc alatt úgy h lemosod és hidratálod az arcod!

Kend be körömvirágkrémmel,ha reggelre nem tűnik el a duzzanat jegeld le,az valszeg segít.De az idő tényleg segít!

2009. aug. 6. 20:33
 4/5 A kérdező kommentje:

caomilla krémmel de nemtudom:S

holnapra mindenképpen elkell hogy tűnjön

2009. aug. 6. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
A törölköző túl durva anyag ilyen tevékenységhez, máskor inkább papírkendőt vagy vattát használj! Valószínűleg ledörzsöltél egy vékony bőrréteget. Ha krémezed az jó, csak ne masszírozd, amikor bekened, az most nem célszerű, inkább finom ütögető mozdulatokkal vidd fel a krémet. A duzzanatot próbáld tényleg kicsit jegelni és a piros bőrt munkába menet előtt próbáld bealapozózni vagy bepúderezni, ha addig sem múlik el.
2009. aug. 6. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!