Mivel tudok a körmömre pici pöttyöket festeni fehér lakkal?
Figyelt kérdés
próbáltam fogpiszkálóval, de nem az igazi. kicsit elkeni és nem lesznek szépek. valami házi praktika? előre is köszi2009. aug. 5. 14:25
1/6 anonim válasza:
Mivel én körmösként dolgozok, ezért van díszítő tűm. Szóval ha a fogpiszkálóval nem megy, próbáld meg varró tűvel. 22/L
3/6 anonim válasza:
Lehet kapni díszítő lakkot,annak szép vékony ecsete van.Vagy tű/gombostű,de én pl. egy ecsetet amit anno suliba használtam letakarítottam,fertőtlenítettem és kiszedtem csipesszel a szálakat,hogy kevés legyen.Na és az olyan mint a díszítő lakk ecsete:D
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket!
2009. aug. 5. 15:54
5/6 anonim válasza:
vagy pl nagyon sok díszítő körömlakknak van 2vége, egyik ecset, a másik egy kis vékony cső, ha azon nyomod ki, az a legegyszerűbb,és nem nagyon lehet elrontani=) ez a legegyszerűbb
6/6 anonim válasza:
én egy kifogyott filctollal szoktam...ha nincs más.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!