Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ajak piercing-otthoni szúrás....

Ajak piercing-otthoni szúrás. Milyen kockázatai vannak? Helytelen szúrás következményei?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy párom aki magának már rengeteg piercinget csinált, illetve a barátainak is, és minden rendben volt, nekem már kettőször kiszúrta a számat. Mindkét alkalom után először egy majd 3 hónappal később ki kellett vennem az ékszert mert nem gyógyult be. Azt hozzá kéne tenni, hogy mivel korábbi piercingemnél semmi gondom nem volt, nem vettem túl komolyan a fertőtlenítést meg a mit szabad enni mit nem dolgot...szúrás után rögtön dohányoztam meg tejtermékeket, forró kaját is fogyasztottam és betadine sebfertőtlenítővel kezeltem kívül belül napi egyszer....Szóval lehet hogy azért nem gyógyultak be? Vagy inkább rossz helyen volt vagy nem bírja esetleg a szám?

Azért érdekel mert megint szeretném kiszuratni szintén otthon mert piercerhez menni nincs pénzem....De ezúttal jobban odafigyelnék a korábbi hibáimra.

A válaszokat előre is köszönöm

2012. okt. 4. 18:45
 1/5 A kérdező kommentje:
illetve rögtön talpas piercing helyett patkópiercinget raktam bele....
2012. okt. 4. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ajakban rengeteg ideg van, így ha egyet eltalál annak súlyosabb következményei is lehetnek...pl részleges bénulás is előfordulhat (hallottam már ilyenről), de ha a párod érti a dolgát nem kell ettől félni! :)

Mindenesetre nem véletlen az, hogy a piercinges is szakma...érteni kell hozzá azért...de lehet, hogy a barátod jól csinálta, csak te nem kezelted megfelelően, ebben az esetben próbáld meg! :)

2012. okt. 4. 20:24
 3/5 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a választ....akkor szerintem újra megpróbálom és ezúttal már nem könnyelműsködöm el ennyire a dolgot :)
2012. okt. 4. 21:06
 4/5 anonim válasza:
nekem is van ajakpiercingem, bár nekem szakember csinálta. ennek ellenére nem tartottam be olyanokat, hogy ezt ne meg azt ne egyek/igyak. de elöször hoszabb, egyenes piercinget jobb beletenni, mert így nem tud ránölni a szádra, mert nem szorul rá. 4 hét után lehet kicserélni, bár én kevesebb, mint 2 hét után tettem bele patkót. de ismerek olyat, akinek több, mint egy hónapig gyógyult. szerintem ez mindenkinél máshogy vagy nem a piercingtöl függ. bár hallottam olyat is, hogy a szánk bal oldalán sokkal több olyan ideg van, amely eltalálásával lebénulhat a szánk, ennek ellenére nekem bal oldalt van. ( :
2012. okt. 5. 02:12
 5/5 A kérdező kommentje:
nekem is bal oldalt volt de most úgy gondolom decemberben bevállalom mégegyszer amit már szakemberrel csináltatok de az már jobb oldalra lesz:D
2012. nov. 7. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!