Milyen árakban mozog a nyelvpiercing?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 16:42
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. aug. 5. 11:02
3/12 anonim válasza:
Budapesten legalábbis hozott ékszerrel 4000.
Ha nem viszel, akkor van ahol 5000, de így igaz egészen 7-8000 is lehet.
4/12 anonim válasza:
Békéscsabán most csinálják nekem ugy hogy ök adnak pc-t 3500 ért.
5/12 anonim válasza:
én a westendben szúrattam még tavaly.7000 ft volt, de amikor visszavittem az ékszert amit beraktak, akkor azért cserébe választhattam magamnak a szalonban egyet.Ha szilikonszárasat szúratsz ( nem ajánlom) akkor pár ezerrel olcsóbb
7/12 anonim válasza:
Szombathelyen 5ezertöl 10ezerig mozog a nyelv piercing ára.én 5ezerért tetettem be de pluszba megkell majd vennem a csere piercinget.A 10ezres kategoriáknál már bent van a csere ékszer.
8/12 anonim válasza:
De műanyagot vagy szilikont nem szabad egyedül csak az ugymond orvosi fém a jó mert arra senki sem lehet allergiás. Nekem 2 ismerősöm is van akiknek műanyagot és szilikont tettek be és egyiküknek begyulladt orvosnál kötött ki a másik korházba került vele mert a mellett hogy begyulladt agyhártyagyulladást is kapott bár nekik ugymond szépség pöttyöt szúrtak. A lényeg hogy én Pesten Csepelen a barossban szúrattam ott a nyelvemet is meg a számat is 8-8 000 ért szúrták viszont nekem 7ik éve semmi gondom nincs velük tökéletesen megvagyok elégedve a munkájukkal.
l/19
9/12 anonim válasza:
nekem 3500ért szúrták +maga az ékszer... amit megvettem a plázába 800 forintért :)
10/12 anonim válasza:
jaja csak annyiért nem igazit kapsz:) vettem én is annyiért sőt olcsóbban is:) itthon összehasonlitottam azzal amit betettek hát még csak nem is hasonlított:) szerintem ilyen dolgokban nem szabad az olcsóságra menni mert itt kicsit talán túl nagy a tét:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!