Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lenőtt nyelvbe tudok nyelvpier...

Lenőtt nyelvbe tudok nyelvpiercing-et rakatni?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy nagyon szeretnék nyelvpiercinget, de le van nőve a nyelvem. Nem súlyos a dolog, kisgyerekként raccsoltam sokáig, de végül megtanultam a helyes beszédet és felvágni sem kellett (az öcsémnek 8 hónaposan felvágták). Természetesen nem teljesen van lenőve, de a nyelvem rövidebb, mint egy átlagos embernek. Az lenne a kérdésem, hogy hallott valaki ilyenről, amikor tudott bele piercing-et rakatni az illető? Mennyiben másabb a dolog ez esetben?

(Tudom, hogy szakembert kellene megkérdezni róla, de hátha itt tud valaki mondani valamit :)

Köszönöm előre is. L/18.

2009. aug. 4. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:

persze hogy tudnak csak akk nem középre rakják majd hanem kicsit elörébb ahol szabad a nyelved.sok sikert hozzá én is akarok

l/20

2009. aug. 4. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
elég előre rakják a pc-t szóval nem hiszem hogy komplikáció lenne.
2009. aug. 9. 19:47
 3/3 anonim válasza:

Szia

Szakember kellene megkérdezni.... kapóra jöttem 4 éve piercingezem:D Lenőtt nyelvbe igen tudunk a lenövés mértékétől függően ha irsz egy mailt a stanby0519@hotmail.com címre úgy meg tudjuk beszélni az esetleges töübbi kérdésed is

2010. júl. 5. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!