Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi idő alatt forr be az...

Mennyi idő alatt forr be az orrpiercing helye?

Figyelt kérdés
Most szeretnék egy orrpiercinget csináltatni...És félek,hogyha már nem szeretném,hogy bent legyen akkor meglátszik a helye :( Ugye nem fog?? Én csak ilyen nagyon picit szeretnék.Páran azt mondják,hogy egyáltalán nem fáj,páran meg,hogy az fáj a legjobban...Nahh most akkor,hogy lehet eldönteni? Kérlek segítsetek nekem! Köszi :)
2009. aug. 2. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
De ott marad a helye. Nekem köldökömbe volt es mär evek ota nincs de ott a helye. Lehet hogy mär nem menne ät rajta mert beforrt ne a nyiläs marad.
2009. aug. 2. 13:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Most komolyan?? :(:( Akkor már meggondolom,hogy csináltassak-e...Mert nem akarom,hogy egész életemben ott legyen a helye...
2009. aug. 2. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Pedig a helye örökre ott fog maradni,nekem sincs már hónapok óta orr pc-em,de a helye ugyan úgy meg van!

Úgy hogy ha a későbbiekben nem akarod,hogy heges maradjon az orrod,akkor inkább ne is csináltasd meg a pc-et!

Üdv!

2009. aug. 2. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Szija!!! Mindenképp ott marad a helye, én kb egy éve vettem ki, és még mindig látszik h ott volt, persze csak közelről nem olyan szembetűnő. Ez minden piercingnél így van.
2009. aug. 2. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:

én márciusban csináltattam,nemrég esett ki,és egy fekete kis pötty látszik..nem feltűnő...:)

a fájdalomról meg......nekem a köldök ppiercing SOKKAL jobban fájt mint az orromba...(orrba is szúrták),csak picit volt kellemetlen;)

sok sikert

2009. aug. 2. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem egyszer kozmetikus szúrta és csavart végűt tett be, olyan kis picit, az fáj picit. aztán az ki is esett. ebben a fajtában az a rossz, h mivel csavart a vége sztem nehéz visszatenni, ha kiesik ill nagyon hamar beforr a lyuk. emléxem, éjszaka esett ki és nem találtam meg, negyed óra múlva már szinte félig beforrt a lyuk...

másodszorra tetkószalonban csináltatta, lőtték, abszolút nem fájt, egyenes végűt tettek bele, amit könnyű visszatenni, ha kiesik.

tavaly nyáron kiszedtem és elég jól beforrt, nagyon közelről látszik a helye, de csak olyan, mint 1 szeplő

2009. aug. 5. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!