Ilyen sminket (szem) hogy tudok csinálni? Lsd. Lent
Elég spirál és egy rózsaszín szemhéjpúder? Ez milyen árnyalatú rózsaszín/ fehéresrózsaszín? És van fölötte kicsi barna is, ha jól látom?
Most azt hittem valami iszonyat nehéz smink lesz itt...
Ez nagyon világos rózsaszín szemhéjpúder, semmi mást nem látok rajta. Persze lehet hogy szempillaspirál is van, bár nekem alapból is ilyenek a pilláim, szóval nem tudom.
Ez nagyon egyszerű smink. :)
Amire szükség van hozzá: szemhéjalapozó, rózsaszín szemhéjpúder és szempillaspirál.
A szemhéjalapozóval lealapozod a szemhéjadat, egészen a szemöldökig. Ettől egységes lesz a bőröd, jobban megtapad rajta a szemhéjpúder és tartósabb lesz a smink. A rózsaszín szemhéjpúdert felviszed a szemhéj mozgó részére, és szépen eldolgozod. Lapos ecset segítségével ugyanezt a rózsaszínt felviszed az alsó pillák tövébe és szépen elsatírozod az ecsettel vagy egy fültisztítóval. Az alsó pillák tövébe azonban óvatosan vidd fel a szemhéjpúdert, oda sokkal kevesebb kell. Végül szempillaspirált használd az alsó és felső pillasoron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!