Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megfelelő tetoválás-felirat?

Megfelelő tetoválás-felirat?

Figyelt kérdés

Hali! Most szeretném elkészíttetni első tetoválásomat, ami a felkaromon lévő felirat lenne, ami körbeéri a karomat. A tetoválásomat édesanyám tiszteletére készíteném el, ami egy magyar, vagy más kultúrájú szólást-közmondást-idézetet takar. A lényeg, hogy 1 mondat legyen és a lehető legszebb formában említse meg az édesanyákat. Azt akarom, hogy mindig emlékeztessen anyukám szeretetére. Valaki tud segíteni a keresésben? Nem sietek, augusztus végéig ráérek. Előre is köszi! :)

19/F

2009. aug. 1. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Találtam pár nagyon szépet remélem segít:

"A halandóknak adott legédesebb szavak: anya, otthon, mennyország.”

“Az anya a család szíve, és mosolya a szívverés.”

"Az anya nem az a személy, akire támaszkodunk, hanem aki szükségtelenné teszi a támaszkodást."

"Anya, köszönetet mondok mindazért, ami vagy és ami én vagyok. "

Remélem tudtam segíteni!

Majd írj, hogy tetszett-e esetleg valamelyik:)

17/L

2009. aug. 1. 21:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy, hogy kerestél nekem. :) Az utolsó nagyon tetszik, fel is írom. Egyelőre gyűjtök, és a végén kiválasztom a legszebbet. :) Még egyszer köszi!
2009. aug. 1. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretnék írni, ha nem baj :)

-Az Isten nem lehet ott mindenhol, ezért teremtette az anyát.

-Anya az, aki szeret és támogat, miközben te az álmaidat kergeted.

-Az anya mosolya a szívdobbanás a kisgyermek szívébe.

Ezek tetszettek leginkább nekem.

Remélem tudtam picit segíteni. :)

2009. aug. 1. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Na ????? Mi lett a tetkóddal ? (első voltam)
2009. szept. 22. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!