Az igaz, hogy a szájkarika piercingtől az adott helyen besárgulnak, majd elrohadnak a fogak? Ha igen, miért történik ez?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 00:02
1/8 MókusBogár válasza:
Szia. Nekem az ajkam bal alsó részén van piercingem 5 éve! A piercingem pont a fogam előtt helyezkedik el tehát hozzá ér. ha megnyomom kívülről oda nyomódik a fogamhoz pont!
Kifejezetten szépek a fogaim, ( mindig megdicsérik )egy fogam sem volt még lyukas szóval sosem volt még fogtömésem. Semmilyen változást nem vettem eddig észre, se sárgulást, rohadást meg végképp nem! Üdv. egy 20 éves lány
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ :)
2012. szept. 19. 00:30
3/8 anonim válasza:
Kb. 4 évig volt piercingem, ezalatt lehúzta az ínyt a fogamról és az mozogni kezdett. Utána kivettem, most az a két fogam közt lyukad ahol a piercing hozzáért mindig. Szerintem nem véletlen. Aztán ott van haverom aki meg ivás közben a pohárral ütötte meg a piercingét és emiatt tört le a fogából egy darab.
4/8 anonim válasza:
lekoptethatja a zománcot, ha sokszor hozzájuk ér
5/8 anonim válasza:
Kifejezetten szépfogú MókusBogárka, mi a fenének kell a karika a szádba? Ha tényleg szépek (lennének)a fogaid (tegyél fel egy képet), a malac orrába való karika csak elvonja a figyelmet róluk, ráadásul mint szájban lévő idegentest, előbb-utóbb lesz ebből probléma.
6/8 anonim válasza:
nekem nem ért hozzá soha a piercing a fogamhoz, karika volt benne, az ínyem se sértette, az égvilágon semmi bajom nem lett tőle.
7/8 anonim válasza:
Szilikon talpas ékszert kell hordani az nem báántja a zománcot és az ínyt sem
Karikával meg nem szabad játszani, pont elég neki annyi mozgás amikor eszel iszol, ásítasz, beszélsz
20/F
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2012. szept. 20. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!