Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 7 óra után leszedtem a henna...

7 óra után leszedtem a henna pasztát a kezemről de nagyon halvány a minta, rosszul csináltam valamit?

Figyelt kérdés

Olyan szomorú lettem :(

Most valamit rosszul csináltam?

2009. júl. 31. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:

te keverted otthon a pasztát vagy vetted?

ha te keverted, akkor valamiből keveset tettél bele.. vagy a citromléből, vagy az olajból.

ha készen vetted, akkor meg pech, előfordul hogy az ilyen előre gyártottak nem az igazik és halvány lesz. jobban jársz ha magadnak kevered be

2009. júl. 31. 15:58
 2/4 anonim válasza:
szerintem ne aggódj, ha másnap is ilyen lesz még akkor tényleg valami rossz az anyagban, de ált. kell 24óra amíg bebarnulnak. tapasztalat alapján víz hatására másnapra nekem mindig szép lett:)szóval tusolj le:)
2009. júl. 31. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem csináltál rosszul semmit,később fog bebarnulni.Legalábbis nekem mindig bebarnult,aztán meg alig akart lekopni :-)
2009. júl. 31. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
hogyan kell ilyen pasztát csinálni?
2009. júl. 31. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!