Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link] Google.com/site/gyongyekszerhaz/
2009. júl. 30. 17:19
 1/6 A kérdező kommentje:
[link] az előző nem lett link
2009. júl. 30. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hát aki szereti a gyöngy ékszereket, de nem szeret magának csinálni, annak biztos jó...
2009. júl. 30. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Most eszembe jutott, régen mennyi gyöngyös nyakláncom, karkötőm volt. :D Alig tudtam párfélét, de csináltam magamnak és másoknak is rengeteget! xD Szerintem tök jók! :D
2009. júl. 30. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ezek nekem nem tetszenek...
2009. júl. 30. 17:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, őszintén szólva..Szerintem aki szereti a gyöngyékszereket, az 99%-ban késziteni is szereti és nem csak hordani.Sőt , én is nagyon gyakran csináltam ilyen karkötőket, de nem hordtam, mert amúgy nem tetsettek rajtam, de nagyon jó időtöltés volt elkészíteni.Másrészről, nem gondolom, hogy interneten bárki is rendelne ilyet, én legalábbis biztos nem tenném.
2009. júl. 30. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
én nem hordok már gyöngyékszereket,pedig tényleg vannak nagyon szépek ha lenne valaki aki csinálna nekem biztos hordanék,de ezek abszolút nem tetszenek nekem.stílus kérdése....
2009. júl. 30. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!