Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Henna fetésnél mivel lehet...

Henna fetésnél mivel lehet festeni, hogy kell elkezdeni ha már bekevertem a pasztát?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Hennázni szeretnék de nemtudom mi merre, a nagy kérdés bennem lehet hogy butaság de inkább megkérdem mint hogy bután vigyek véghez egy balga ötletet. Mivel kell felvinni a börre a pasztát , nem igazán értem.

Kérlek aki ért hozzá részletesen irja le hogy ő hogy szokta ezt csinálni.

Köszönöm szépen

2009. júl. 29. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hát ez általában le van írva, meg neten is találsz róla dolgokat.DE! általában kis zacskóban árulják a hennát, aminek picit le kell csippenteni a csücskét, és azzal rajzolsz a bőrre, mint ahogy a mézeskalácsot szokták díszíteni, pont olyan :)

nem kaptál hozzá valami eszközt? a pasztának olyan kb..fogkrém sűrűségűnek kell lennie, vagy kicsit még keményebbnek, semmiféleképpen nem folyhat.keres valami..hát nem mondom, hogy nejlonzacskót, de valami keményebb zacsit tedd bele, és csípd le a végét, de nagyon nagyon picikét belőle, de előtte kösd be a pasztát meg nyomd be a sarokba, és gumizd be, hogy feszüljön! Ezután csípd le, és csak kicsit kell majd nyomni, mikor rajzolsz vele :)

2l

2009. júl. 29. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ha nem érted írj még, lemaradt, hogy 22l :)
2009. júl. 29. 19:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez igy kielégitö válasz volt , mert ez volt bennem a legnagyobb kérdés. Én keverős hennát kaptam csak a boltban meg vettem eukaliptusz olajat és anyit még hogy irta hogy kell citromlé is és jobb ha igazi citrom levét teszem bele vagy jó az üveges citromlé is ?
2009. júl. 29. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tegyél bele igazit, kb. 50 Ft-ból kijön :) én csak párszor csináltam még meg nem most, de azt hiszem lekentük utána citromlével, hogy tovább tartson.Ne ijedj meg ha halványnak látszik, mikor holnap felébredsz sokkal szebb lesz, nekem így volt.de sajnos van akinek nem is marad meg a bőrén rendesen, nem tudom ez miért van :(

első válaszoló

2009. júl. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!