Muszáj prúder előtt alapozót kenni az arcunkra? Vagy az miért kell? És nektek sikerül mindig egyenletesen eloszlatni az alapozót?
Én azért rakok alapozót alá, hogy megragadjon, különben lepereg.
És igen, általában sikerül. :)
köszönöm a választ ment a mancs:)
nekem sose sikerült eddig. ha összekeverem vizzel vagy más krémmel, akkor az úgy jó? talán jobban sikerülne eloszlatni.
Első vagyok:
Hát nekem az előző alapozóm 800 forintos rossmanos volt, a mostani meg leértékelés nélkül 2000 forintos Rimmel london, és meg kell hogy mondjam, egyiktől se lett baja a bőrömnek, és egyik se fed jobban mint a másik.
Kezet szoktam mosni, aztán az ujjbegyemre rakok, és az orromon szétkenem az alapozót, aztán lefelé haladok, a szájam fölött kiszoktam hagyni, de nem látszik, és a szemem alá kenek, ott van egy pattanásos rész, meg az államra szoktam külön. Aztán van két féle ecsetem, az egyik sűrűbb a másik kevésbé, azt kicsit meghempergetem a púderben, és rárakom az arcomra, aztán a sűrűvel a szemem alá rakok, és a homlokomra, hogy ne csillogjon.
Megszoktam nézni magamat indulás előtt a kinti tükörben, mert ott természetes fény van, és ha látom, hogy sárga vagyok valahol, akkor az egyik ecsettel amit "kiporoltam" lesöpröm a fölösleget.
Hogyha tesi van, és van rajtam valami rondaság, akkor viszek magammal púdert, és nekem általában elég jól megmarad. :)
Ha nem akarod az ujjaddal kenni az alapozót, kenheted ilyen kis hozzá való szivaccsal, bár én azzal csak úgy tudom, hogyha az egész arcomat kenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!