Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fület akarok lyukasztani, ez...

Fület akarok lyukasztani, ez hogy működik?

Figyelt kérdés

[link]

Gondoltam veszek ilyet, ebbe magát a fülbevalót kell tenni és egyből azt lövi bele? Speckó fülbevaló kell hozzá, vagy mindegy? Kell még ehhez valamit vennem?

2012. szept. 2. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:

igen beleteszed a fülbevalót és azt lövi bele egyenesen.

Kizárólag orvosi fém fülbevalót lehet belelőni, mert ez steril, és biztos hogy nem gyullad be a fül tőle, és ennek a vége helyes, mint a tű vége, másképp nagyon fájna és nehezen lyukasztaná át.

És fertőtlenítő is kell előtte le kell vele tisztítani a fület. És utána is.

2012. szept. 2. 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:

egyszerűbb, biztonságosabb és szerintem még olcsóbb is, ha nekem orvosi fém ékszerrel együtt 1000 ft-ért lőtte be a kozmetikus (1 lyukat csak). szerintem bízd szakemberre. :)

amúgy igen, speciális fülbevaló kell hozzá. lövés előtt pedig fertőtleníteni kell. :)

2012. szept. 2. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:

jaj elírtam. *szóval olcsóbb is, ha szakemberrel csináltatod.

:)

2012. szept. 2. 13:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, de én nem egy lyukat szeretnék, hanem 4et, később többet is talán és a piercinges drágán dolgozik felénk, 800 ft a szúrás +fülbevaló ára.
2012. szept. 2. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor várj és gyűjts még pénzt! Az még hagyján, ha a fülcimpa lyukasztást a szokásos helyen ilyennel csinálják, de hogy több lyukat is egymás mellé (hatrefelé már porcos terület van)... hát azt nem jó ötlet kozmetikusra bízni. Pontosan azt javaslom én is, hogy SZAKEMBERT keress, csakhogy ebben a piercer a szakember, nem a kozmetikus.
2012. szept. 3. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Piercingeshez menj el mindenképpen! Nekem egy ilyen pisztollyal törték el a porcot mindkét fülemben!!!!
2012. szept. 4. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!