Long time liner technika: Mik a vélemények, tapasztalatok?
Amelyik szalonban ilyen géppel dolgoznak, ott vajon a személy is profin ért hozzá?
Én szemöldök tetoválást szeretnék csináltatni.
"Mindenki a legjobb képeket teszi fel a honlapjára referenciának. Márpedig, ha Kalcsu Katiéknál azok a legjobban sikerültek, amik honlapon vannak... "
nem értek egyet, abban az értelemben, hogy láttam több honlapot ugyanazokkal a képekkel, tehát nem lehet saját referencia amit más csinált hát embernek is !
a másik kicsit olvass még utána a sminktetoválásnak, én sem vagyok szakértő, ezért marhaságot nem írok ... amiket te leminősítesz Kalcsu Katinál azok SZÁLMINTÁS tetoválások, nem telibe satírozások ! Ilyet az csináltat, aki nem akar telibe satírozottat, viszont hiányos a szemöldöke, vagy ritka stb... le is írja, ahol egyáltalán nincs szemöldök, mert pl rövid, ott satíroz telibe !
Azért nem húzzunk már le egy olyan embert, akit nem is ismerünk, utána kell járni, el kell menni, meg kell nézni , érdeklődni kell, sajnos én sem láttam , nem találkoztam élőben senkivel sem még, de mindent megteszek ez ügyben, a fejemen fogom viselni, és nem szeretnék bujkálni ha épp nem szép.
Félreértés ne essék, nem védeni akarom Kalcsu Katit, nem ismerem, semmi közöm hozzá, csak egyszerűen eddig bizalmam felé irányult ...
Nem vagyok hülye, olvasd már el mit írtam megint!
Tudom, hogy "szálazottat" készítenek az az egész lényege, de ahogy a képeken kinéznek azok hát elég érdekes szálazott szemöldökök. Az egész inkább egy merev csíkos kígyónak néz ki, vagy nem is tudom. Egy csajon láttam már Hollandiában csináltatott szálazott szemöldököt és hát nem így nézett ki, mint az ő referenciáik.
Nézd már ezt meg, hát hogy néz ki szerencsétlen?
NEM EZ NEM ELŐTTE KÉSZÜLT, CSAK A FÁJLNÉV AZ, MERT HA A HONLAPON NÉZED MEG AKKOR KÖZLI, HOGY EZ AZ EREDMÉNY ÉS MEGINT ELFELEJTETT ELŐTTE KÉPET CSINÁLNI, még mielőtt ebbe is belekötsz és ez is elkerüli a figyelmedet.
Ezért írtam, hogy akkor már ennél még a telibe satírozott is jobb. Mert ha megnézed ezt a képet, ez is természetellenes ugyanúgy, és még a vicc kategória is. Olyan, mintha valami hülye gyerek poénból egy kiszáradt fenyőágat tetovált volna oda vagy nem is tudom, de ha ezt az én fejemen látnám sírógörcsöt kapnék az biztos.
Elolvastam 77 %-os, nem tudom mit vergődsz ?!
azt meg végképp nem, mit lovagolsz a szálazott tetováláson ?? ki írt itt olyat, hogy azt akar csináltatni ? senki ! értő olvasás... egyébként ha te képekről minősítesz én meg az írásodról ! Én beszéltem a szalonnal, írtam egy emailt és visszahívtak, akihez beiratkozol az csinálja, Hajas szalonban is voltam, és bizony az esküvői hajam Hajas csinálta előugrott a függöny mögül, mert ŐT KÉRTEM !
Én ezért megyek el a szalonba és megsasolom a munkáit személyesen, én amúgy is telibe satírozottat szeretnék és én letojom hogy néz ki a szálazott nem csak itt máshol is sem érdekel, neked meg azt kívánom akkor menj hollandiába és csináltass ott tetoválást, biztos olcsóbb lesz, mint 53 ezer !
Tipikus magyar hozzáállásod van, ez a negatív hozzáállás másokhoz szörnyű, ha nem láttál élőben egy munkáját sem, akkor mit minősíted le ??? egyébként kíváncsi lennék rá, ha a te fejedről közelről készítenék egy képet hogy nézne ki ??? és ha távolabbról akkor hogy nézne ki ?
Undorodom már ezen az oldalon is attól, hogy aki dolgozik, csinál valamit, tesz le az asztalra az így is úgy is s.zar ! Menj el akkor te tetoválónak aztán szívesen megnézem a munkádat, fikázni én is tudok, egyébként nem tudom mivel foglalkozol de nem is érdekel ... de biztos te makulátlan ember vagy és az ország első a szakmádban, ugye ?
kedves kérdező ha voltam Katinál leírom !
Az előbb bevallom nem olvastam végig 77% amit írtál, de SENKI nem akar itt szálazott tetoválást, nem értem miért ezen lovagolsz, még mindig nem ?!!! Én azt nem is nézem, meg nem is érdekel, de a kérdező sem arról kérdezett ! Nekem nem kerülte el a figyelmem, hogy nem nézek utána olyan dolognak ami nem érdekel, ennyi !
Ha te sem akarsz szálazottat miért azon lovagolsz ???
Atya ég ....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!