Hogyan csináljak magamnak valami jó sminket, ha egyszer nincs annyi mindenem hozzá, mint egy profi sminkesnek?
Figyelt kérdés
Meg elég béna is vagyok,meg azt sem tudom,hogy mi állna jól,meg a szemölddököm is nagyon gáz. Nagyon vastag,de nem tudom kiszedni,mert kb 5mm-enként van 1 szál. :S2009. júl. 26. 12:10
1/6 anonim válasza:
A szemöldököt bízd kozmetikusra . Párszáz forintért kiszedi. Ha már ott vagy akor meg is kérdezheted tőle hogy mi állna neked a legjobban és melyik az a termék amit feltétlenül be kell szerezned.
2/6 anonim válasza:
szia. ha akarod segítek csak ahhoz kéne képet küldened :) írj nekem privát levelet ha okés :)
3/6 anonim válasza:
én is szívesen segítek neked:) ha szeretnéd írj priviben levelet.:)
4/6 anonim válasza:
ha tudsz valamennyire angolul, (de végülis akkor is látod hogy kell, ha nem, )akkor nézz youtube videókat! Nekem nagyon sokat segítettek. Van videó a szemöldökszedésről is, de nagyon sok sminktanács is van, olyan is van, ami bemutatja a legszükségesebb sminkeket! Ha kellenek linkek, akkor írok szivesen, de tényleg egyszerűen nagyon sokat lehet találni!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi,vidiket találtam én is,hááát próbálkoztam egypárral... Viszont a segítségeteket elfogadnám,megírnátok privibe az msn címeteket? Úgy mégis csak egyszerűbb.
2009. júl. 26. 23:36
6/6 anonim válasza:
Szia. Amire szükséged lehet: alapozó, spirál, háromszínű szemhéjpúder meg szájfény vagy rúzs, amelyiket jobban kedveled. Az alapozás sem nehéz, ha alapozóecsettel kened el, akkor szebb is lesz és takarékoskodhatsz az alapozóval. ( Alapozóból a Shiseido alapozót ajánlanám, mert nagyon szép, viszont nagyon drága. DE a Maxfactor is nagyon jó.)Én a szememet úgy szoktam, hogy először kifestem egy világosabb színnel, aztán egy kicsit sötétebbel a külső részt, és az egész fölé teszek egy harmadik színt ami megy az első kettőhöz. A szemöldököd és ez a "felső rész" közötti felületet pedig próbáld valami bőrszínűvel, vagy halvány rózsaszínnel. A spirált mindig utoljára rakd. A szádra ne tegyél sötét színt, ha a szemedet is sötéttel fested ki, mert úgy nagyon sok lesz. Viszont még egy tipp: ha azt szeretnéd, hogy a szájfény tartós legyen, előtte púderezd be a szádat vékonyan. A szemceruzát nem ajánlom, mert általában mindegyik kenődik, pláne ebben a melegben. Gyakorolni kell, és menni fog. Senki sem béna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!