Krémes alapozót vettem, de egy kicsit sárgás, az én bőröm meg fehér. Ha vmivel keverem, eltűnthetem a sárgaságot? Járt már vki így? Vagy tudtok olyan terméket ajánlani, amiből van fehér bőrre? Mert nem látszott, hogy bármelyik is sárgás lenne! :S
Figyelt kérdés
+ Van egy rúzsom, nagyon tetszik a színe, de abszolút nem tartós, ezzel lehet vmit kezdeni? Sikerült vkinek tartósabbá tenni a rúzsát?2012. aug. 27. 19:15
1/8 anonim válasza:
vegyél kőpúdert az ki fogja ütni ezt a színt.
Rúzsból Aden márkát javaslom,sok színben lehet kapni,folyékony de evés,ivás,csókálló.
2/8 A kérdező kommentje:
Kőpúderből csak egyféle van? Márkát tudsz ajánlani?
2012. aug. 27. 21:34
3/8 anonim válasza:
drogériában az nincs,illatszeresnél van,márkát nem tudok ajánlani,több éve nem használok:)
4/8 A kérdező kommentje:
Ahhha, és van többféle, mint alapozónál, van 1 "szín" van és kész?
2012. aug. 27. 21:39
5/8 anonim válasza:
ezek világosak általában,abból pár árnyalat eltérés.
Vegyél jó világosat az a biztos:)
6/8 A kérdező kommentje:
És te miért nem használod, valójában nem jó?
2012. aug. 27. 21:55
7/8 anonim válasza:
sokat járok szoliba,szeretek napozni,túl világos már a bőrömhöz,ezért én már sima púdert használok:)
De amúgy nagyon jók,szépen leszárítja pattikat is.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2012. aug. 27. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!