Hogy sminkeljek sulikezdés 1 napjára? 14/l
Szerintem sötétbarna szemceruza szépen eldolgozva fültisztítóval és egy kis fekete szempillaspirál bőven elég lesz. Kiemeli egy kicsit a szemet, de mégis szolid, visszafogott smink, ami ilyen korban pont ideális. Ha van egy kis karika a szemed alatt, vagy 1-2 pattanás, akkor azokra tehetsz egy kis korrektort is, de szépen dolgozd el a bőrödön, hogy ne legyen feltűnő.
Végül egy kis színezett ajakápolóval vagy szájfénnyel megkoronázhatod a sminket. :)
17/L
14? Ha most mész elsőbe, akk semmiképp ne vidd túlzásba. Emlékszem még amikor én is középsuliba kerültem nálunk is volt 2 csaj, a szemük botrány volt, nagyon erősen kenték magukat....mindenki kiröhögte őket, hogy ennyire nem kéne túlzásba esni....aztán a 4. év vége felé már rájöttek, hogy a kevesebb több és lemosták a vakolatot....Jah ezzel csak azt akartam, hogy 14 évesen ne gondold azt, h tiéd a világ és igazi Nő vagy....
szempillaspirál és kész... mégiscsak suli!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!