Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány körömlakkod van? (bővebbe...

Hány körömlakkod van? (bővebben lent:D)

Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok mert nekem van egy áttlátszó körömerősítő egy átlátszó kálcium mzselé egy átláccó kiegyenlítő alaplakk egy fekete lakk egy ezüstös lilás lakk és egy rózsaszínes áttetszős lakk amiben pici flitterek vannnak ez így jó (most akarok valami színesebbet is venni de ez elég egy 12 éves lánynak??
2009. júl. 24. 22:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

ha azt vesszük sok is :D

bár én a tűzpiros lakkot szeretem a csajok lábikóin :$ :P

2009. júl. 24. 22:46
 2/15 A kérdező kommentje:
pasi vagy?vagy mi? mind egy nekem nem áll jól a piros
2009. júl. 24. 22:47
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
jah 17éves srác vagyok
2009. júl. 24. 22:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

hát ha 12 éves vagy akk ennyi elég is.

Nekem kb.17 van de nem használom mindnet.

2009. júl. 24. 22:54
 5/15 anonim ***** válasza:
59%
Hááát szerintem nekem úgy 30-on felül van. Bár ebből azért már sok használhatatlan úgy 5-6 darab mert hamar beszárad némelyik. De sokat nem is használok mert eszméletlen színe van szóval valószínű hogy kaptam valakitől és várja hogy egyszer majd kapjak valami olyan ruhát amihez megy... ami ugye nem túl valószínű. De szerintem ez egy 12 éves lánynak pont elég, bár ez a sok átlátszó szerintem felesleges. Én csak akkor teszek rá ha van rajta csillám vagy matrica...
2009. júl. 24. 23:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem kb. 10 darab van, de nem is használom mindet, és én 19 éves vagyok. Szerintem 12 évesen bőven elég ennyi lakk, a húgomnak egy sincs, pedig ő is 12. Ráérsz még lakkozni a körmödet, de komolyan mondom.
2009. júl. 24. 23:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok. Nekem van piros, fekete, sötét lila, bordó, átlátszó, meg egy.. rózsaszíín, meg sötétkék akkor eeez.. 7!
2009. júl. 25. 00:16
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
nekem 42 és 24 vagyok. de a fele sajnos beszáradt sztem :D
2009. júl. 25. 00:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon sok van kb 30. A lanyom is 12 eves, de csak atlatszoval hagyom, hogy bekenje, de azt is csak ritkan.

Szerintem tul sok van neked!

32/anyuka

2009. júl. 25. 02:15
 10/15 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ez bőven elég.

Én kb. ennyi idős lehettem, amikor elkezdtem gyűjteni őket. Na most 20 évesen elmondanám, hogy semmi értelme nem volt, felesleges. Volt sok kék, zöld stb. amit az iskola miatt alig használhattam. Még most is megvannak, csak be vannak száradva :D majd ki kell már dobnom...

Felesleges volt elkölteni rájuk a pénzt, bőven elég 1-2 darab amit tényleg használsz.

Nekem most is túl sok van, darabra nem tudom de olyan 10-20 között. Mert amikor olcsó 300 forint körül van és csillog akkor elvesztem az eszem és megveszem. De nem is használom! Kitaláltam egy trükköt. Kinyújtom a kezem és elképzelem rajta a színt. Ha kell fél percig bámulom, hogy el tudjam képzelni. Ha ez meg van nagyjából tudom hogy fog kinézni, akkor jöhet a második: hol tudnám ezt viselni? Aztán esetleg van-e hozzá illő ruhám, sminkem stb. Mert sokszor hiába szép egy körömlakk, ha nekem nem az az árnyalat a legjobb. Illetve attól, mert a barátnődnek jól áll nem biztos, hogy neked is ha más a stílusod.

Szerintem neked nagyon jó lakkjaid vannak, ezek kellenek pont. Ha akarsz vehetsz egy zöldet, kéket, lilát stb. hogy mégis legyen egy színesebb is. de 1nél többet nem érdemes.

Én mondjuk tudom ajánlani a Manhattan körömlakkját. DMben lehet kapni, lehet Rossmannban is azt nem tudom.

Kb. így néz ki: [link]

Szerintem felkenve nagyon szép, kékes-zöld gyönyörűen csillog. Ugyanakkor nem erős szín, visszafogott. Ha 1 rétegben viszed fel alig látszik, kettőben már szép, de 3ban sokkal mutatósabb.

Nem olyan erős szín, mint az üvegben és ez a kép kissé sötét is. Persze ha vastagabban kened fel el lehet érni vele ilyet is, de alapvetően kellemes szolid szín iskolába is használható szerintem. Nem a legolcsóbb, de évekig jó és nem szárad be, én már a 4. üveget fogyasztom belőle kb. ja és ez a 87es, a kupak hátulján lehet megnézni a kódját. de van több szép szín is. Egyébként nézz szét a Miss sporty vagy a S-he között ott van sok élénk szín is és olcsó.

Vagy nem tudom van-e nálatok fodrászkellékes vagy akár gyógynövénybolt, ott szokott lenni moyra körömlakk annak is vannak mindenféle színei és olcsó az is.

2009. júl. 25. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!