Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Piercingesek! Fülpiercing úgy...

Piercingesek! Fülpiercing úgy átlagosan mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Első piercingem lenne, fül porcba szeretnék egy karikát. :) Kb mennyibe kerülne? Kicsit olcsóbban kilehetne hozni, hogyha vinnék hozzá piercinget? Ha igen, akkor első alkalomra, orvosi fémből készültet,vagy egyáltalán milyet ajánlanátok?
2009. júl. 23. 22:43
 1/9 anonim válasza:
nekem a köldökbe 7 e ft volt. és azt mondta a piercinges h mindenhova annyiba kerül. szal oda is. :) ékszerrel olcsóbb...de én inkább azt ajánlom h ott vegyél...mert az garantált h higiénikus. és első alkalomra sztem jobban tudja a piercinges h mi a jó :)
2009. júl. 23. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:

szia

először orvosi fém ékszert rak bele a piercer majd 2hét elteltével lehet cserélni

nekem az 5mm-es fültágítóm került 5e ft-ba

2009. júl. 23. 22:58
 3/9 anonim válasza:

"de én inkább azt ajánlom h ott vegyél...mert az garantált h higiénikus"

Hát... Láttam már pár szalont, ahol kb annyi a higiénia, mint egy vágóhídon. Sőt, szerintem több ilyen volt.

Énis szoktam piercinget szurkálni és rám még nem kellett szólni, hogy illene felvennem gumikesztyűt... :D

A válasz: Ha viszel hozzá vasat, akkor általában olcsóbb.

Az ára attól függ, hogy mennyire ismert helyen csináltatod. Valahol képesek elkérni érte 7-8 ezret. Máshol 3-ért is megcsinálják.

Vasat a [link] helyen tudsz venni.

Mindegyik alkalomra ajánlott az orvosifém, amíg be nem gyógyul. Esetleg valami titánium, ha allergiás vagy az előbbire.

2009. júl. 25. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
2500volt akció volt :D
2009. júl. 26. 17:21
 5/9 anonim válasza:
hol?
2009. júl. 26. 22:26
 6/9 anonim ***** válasza:
600 ft volt az enyém... pár nem karika lett, de akár az is lehetne már :D
2010. márc. 11. 16:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem 1800Ft volt pc-vel lövéssel együtt:)
2011. febr. 10. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia én a Westendben szúrattam, 3ezer forint volt fülbevalóval együtt.
2011. máj. 15. 16:21
 9/9 anonim válasza:
4000 ft westendben, orvosi fémmel ajánlom ami benne van az árban
2012. aug. 6. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!