Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van valakinek itt piercingje?...

Van valakinek itt piercingje? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Akinek van,megosztaná velem a tapasztalatait?

Mennyire fájt,ára stb...

2009. júl. 20. 16:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Egy pillanatra azt hittem,hogy két pattanás van ott..,,egyáltalán nem szép
2009. júl. 20. 16:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát ízlések és pofonok:)
2009. júl. 20. 16:51
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem csúnya és ízléstelen...
2009. júl. 20. 16:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Oké de nem azt kérdeztem hogy kinek tetszik és hogy kinek nem...pff:D
2009. júl. 20. 17:43
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon szép piercing szerintem. Azonban több gond is van: semmiképp sem olcsó, csak kevés piercer vállalja el, mert nagyon fontos, hogy itt tényleg nem lehet hibázni. Ez nem egy "egyszerűbb" piercing. Sokkal fájdalmasabb, mint az átlagos piercingek, a gyógyulási ideje pedig félév vagy akár több is lehet - ha nem löki ki a bőröd. Ezzel a piercinggel is az a baj, mint pl. az ujjon, mellkason lévőkkel: a legtöbb esetben csak átmeneti díszek, amik csúnyán, lassan gyógyulnak (ha begyógyulnak egyáltalán) és a bőr a legtöbb esetben kilöki őket. Utána pedig a környéke nagyon érzékeny lesz, utána csúnya marad a bőröd (gyulladt, gennyes, stb).

Egy piercer

2009. júl. 20. 18:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ:)
2009. júl. 20. 18:28
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
jaj, oda ne! biztos nagyon féj, könnyen begyullad, arról nem is beszélve, hogy nagyon könnyen kiszakadhat onnan!! ja, egyébkéént SZERINTEM nem szép.
2009. júl. 21. 23:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy csináltatok...de minden bizonnyal nekem nagyon bejön..köszi azért a választ..
2009. júl. 22. 17:50
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
szerintem meg nagyon szép. de sajnos tapasztalattal nem tudok szolgálni.. :) esetleg menj fel a tattooed.hu-ra ott tutira találsz olyat akinek van ilyenje :)
2009. júl. 23. 21:44
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem szexi. De amúgy hallottam már az ilyen kényes helyen lévő piercingekről, és tényleg rohadt lassan gyógyul és kilöki a bőr.Rengetek szenvedés van vele.

De amúgy szeritem egy jó alakú csaknak, kurv@ jó :))

2009. júl. 23. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!