Ha a jobb fülemben 2 fülbevalólyuk van, az alsóból csinálhatok fültágítót? Elég kicsi a fülcimpám és közel is vannak egymáshoz, inkább a balban legyen a tágító?
Figyelt kérdés
Aszimmetrikus egyébként a hajam és a jobb oldalon egészen fel van nyírva, én oda képzeltem el, de ha veszélyes, akkor a balban lesz, amúgy mindkét fülem kilátszik a hajamtól, tehát nem téma. 18/L2012. aug. 7. 22:31
1/5 anonim válasza:
Ehhez nem tudunk hozzá szólni! Ahogy neked tetszik!
Tudod mit inkább alulra csináltass valamit! A barátodnak biztos bejön!!! HeHeHe!
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs barátom amúgy :$
De ez nem tetszés kérdése, hanem hogy el merjem-e kezdeni úgy, hogy nem sokkal fölötte is van egy lyuk.
2012. aug. 8. 10:40
3/5 anonim válasza:
Bocs, de félre értetted! Én nem a füledre gondoltam, de csak viccnek szántam!
De miért nem egy szakembert kérdezel meg?
4/5 anonim válasza:
nekem is van a tágító mellett számos lyuk, lehet tágítani a füledet attól függetlenül, hogy van e mellette lyuk.
de persze ez függ attól, hogy milyen nagyra szeretnéd.
5/5 A kérdező kommentje:
Csak kicsire, max. 5 mm. De már elkezdtem, úgy döntöttem, hogy nekiállok a jobb fülemben, majd lassan haladok, hogy ne legyen probléma. Köszönöm a válaszokat !!
2012. aug. 8. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!