Miért gáz a kék szemhéjfesték?
Figyelt kérdés
minden árnyalatban ciki?2012. aug. 7. 18:15
1/10 anonim válasza:
nekem csak egyszerüen nem tetszik..
3/10 Ditta323 válasza:
Nem tudom. Ciki vagy nem ciki ha használok is általában kéket :)
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
ismerek egy nőt full kék b.zi. Kékre van tetoválva a szemöldöke,kékkel van kifestve mindig. Kék cipőket, kék felsőket, kék farmert vagy esetleg fehér nadrágokat hord. Ezen kívűl csak kék kiegészítőket. Szerintem kib.szott ocsmánx. Pedig alapjában én is szeretem a kék cuccokat :-)
7/10 anonim válasza:
Mert ha rossz a színválasztás, nincs szépen eloszlatva, rosszul van árnyalva, olyan, mintha monoklid lene. (gondolok itt főleg a királykékre, tengerészkékre és hasonló sötéteb árnyalatokra)
Személy szerint inkább a natúr (elefántcsont, bézs) árnyalatokat kedvelem.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Kék szemhez nem ajánlott, de amúgy ha nem túl harsány, lehet szép. Sőt, megkockáztatom, még kék szemhez is állhat jól, nekem is jól állt, de mióta megfogadtam a tanácsot és a kék szememhez csak barna, bézs színű szemhéjszínezőket használok, valóban sokkal természetesebb a sminkem.
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én is szoktam néha használni, de csak sötétkéket, mert a világos szerintem már nem szép. Az egyik válaszolónak az egyik linkjén volt az a fajta szín. Ahol pont azért linkelte be, mert az olcsó hatást kelt. Na nekem sem tetszik az olyan, de szerintem egy sötétkék(a többi kép, amit linkeltek) nagyon szépen tud kinézni, persze ehhez kell sminktudás is, hogy nehogy valami paca legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!