Hány milis az a fültágító amit könnyedén be lehet rakni?
Miaz,hogy nyálverő öregaszonyok??
15 vagyok,de akkor is,mit képzelsz legyen fülltágítód,ha ennyi eszed van,nemérdekel,de mit képzelsz magadról?Miért beszélsz így másokkal?Nem tudom hány éves vagy,de ez undoritó dolog ahogy beszélsz másokkal.
20miliset tegyél be jó?
Az előttem kommentelővel teljesen egyetértek.. bunkó vagy.. és csak 14 éves vagyok..
szall tényleg undorító vagy.
hmm..szánalmas..
Am ha előtte nem tágítottad,akkor egyiket sem lehet könnyedén berakni.. A legkisebb talán 2-3 milis,ami egy normál lyukhoz képest nagy.. ugyhogy amíg nem kezded el otthon tágítani valamivel,addig nemfog belemenni könnyedén semmi. Ha piercingesnél raktod be,lehet h kapsz érzéstelenítőt,de fáj az biztos,bár nemtom én otthon raktam ba magamnak és előtte tágítottam fogpiszkálóval,nyalókapálcikával és egyszerre 4 fülbevalót raktam bele..
Am elég hülye kérdés ez,mert egyértelműen a legkisebbet lenne a legkönnyebb belerakni.. de aztsem könnyű végülis,de szerintem te sem gondoltad h a 28miliset a legegyszerűbb berakni..
és örülj h segitettem,mert nemkellett volna.. :D paraszt vagy.. ennyi
és szebben fejeztem volna ki magam ha használhattam volna más szavakat is..csak ez lemoderálja..>< XD
No.
Én egyetértek veled, lehet lepontozni, nekem is elegem van belőlük...
No tehát. Elkezded telirakni a füled vagy fülbevalókkal, vagy piercingekkel (nekem pc-im vannak) és amig át nem megy rajta egy fültisztitó pálcika(2mm). Utána mindig annyi pc-t raktam bele, ameddig még 1 fültisztító pálcika nem megy bele... 1-5mm-ig nem nagyon találtam más tárgyakat: fültisztító pálcika, tollbetétek...
Így kezdtem, aztán, most hogy 8-as, egyel nagyobb dolgot rakok bele mindig, de tényleg csak 1 milivel nagyobbat! :S
Mindig krémezd be a füled mielött tágítani kezded!! :D És utána is kend be pl Nivea krémmel, az jó rá!
16L.
Első vagyok:
Figyelj ez egy olyan oldal ahol Te kikéred mások véleményét és Ők válaszolnak,Te kérted a Mi segítségünket és ha valami nem tetszik nem kell így beszélni a másikkal ,mert nagyon bunkó dolog.És nem kell le öregaszonyozni meg le nyálverőzni meg ilyenek.Ha feljössz egy ilyen oldalra TISZTELD MÁS vállaszát főleg,úgy,hogy segíteni akarnak neked.
Én undorítónak tartom a fülltágítót és attól nem nyálverő kis pisizlek le.Hanem elmondom a véleményem erről a dologról és ennyi.Egyébként 3-4 milis jó lesz szerintem és tényleg kend be testápolóval.
én 2.5mm-essel kezdtem.nemmondom hogy egyszerű de én 45perc alatt megoldottam.volt benne tollbetét és körömollo amit azért raktam be mert ha berakod ahegyét akkor nyitogatod eléggé jól tágitja xD
a 2mm-es az már könnyedén bemegy...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!