? ki az a senki? kifejtenéd bővebben?
ne haragudj, de ez olyan butuska kérdés
én például szeretem
4.válaszoló: folyékony rúzson a szájfényt érted?
am azért mert nekem nincs sok időm reggelente h ezzel vacakoljak szájfényt viszont út közben is fel tudom vinni :))
Eddig több okból nem szerettem a rúzsokat:
1. Macerásabb a felvitele
2. A vékony számon nem mutat igazán jól
3. A legtöbb szárít és csúnyán kopik
4. Vigyázni kell rá, hogy ne másszon el, ne legyen olyan a fog stb.
5. Erősen festem a szemem, sok lenne mellé a rúzs (kivéve nude)
Mindezek ellenére az utóbbi időben rákaptam a rúzsokra, úgyhogy lehet,hogy még a végén megszeretjük egymást. Folyékony rúzzsal és ajakfilccel való kellemes élményeim vezettek ide és szerintem ha megfelelő minőséget talál az ember rúzsból,akkor sok általam is említett probléma megelőzhető.
Köszönöm a válaszokat.:)
Amúgy a kérdés abból ered, hogy ahogy itt olvasgatok meg így a tapasztalatok ismerősök körében valahogy senki sincs oda érte...és erre lettem volna kíváncsi.:))
De már értem a miértjét...:)
De ettől független én imádom!:))
nem, a folyékony rúzs az olyan hogy olyan tartós mint egy rúzs,de úgy kell felvinni mint egy szájfényt:)
van 1 márka,ilyen noname illatszeresnél vettem, ehetek-ihatok,cigizhetek bármi több órán át fent marad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!