Tényleg a leszbikusok hordanak piercingeket? Hol az a hely, ahova csak leszbik rakatnak?
Sztem ez egy nagy marhaság!!Sokan tetetnek divatból,mert éppen a másiknak is van,akkor nekem is kell alapon!!!
Nekem is van 6éve a nyelvemben,mert tettszik,és 7éve a köldökömben,mert tettszik!!!
Jaa,és nem vagyok leszbikus!:D
Ez mekkora hülyeség! :D
Szerintem mindenki oda rakat, ahol tetszik neki, és jól is áll! :D Miaz, hogy szemöldök, meg ajak középen leszbipc? :D Ha vkinek az áll jól, és oda rakat, még nem leszbi vagy b*zi vagy hermafrodó! :D
Legközelebb akinek pl barna haja van azt leszbizzük le? :D Mijön még? :D
Ki találta ki ezt az ökörséget? -.-'
holnaptól meg az lesz leszbi, aki pink szoknyát hord, vagy karikafülbevalót, vagy mi???
ez hülyeség..
uristen nemhiszem el h már ezeket is szaros kategóriákba sorolják..:D
vicc.
NINCS olyan h leszbi pc. egyik sem számit annak..
olyat rakatsz be ami tetszik és tökmindegy h leszbi vagy vagy nem..
és a szemöldök pc egyáltalán nem leszbi pc ugyhogy az egyik kommentelő se beszéljen hülyeségeket..
Szerintem ez hülyeség. A legtöbb leszbi ismerősömnek nincs is pc-je...
Akiknek meg mégis mindnek máshol. Még sosem hallottam ilyen összefüggésről, szerintem mások sem szóval emiatt nem kell kivetetned vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!