Milyen szempillaspirált vegyek ami egyszerre dúsít és hosszabbít is?
azzal aki a rózsaszín fekete dobozosat ajánlotta azzal egyetértek!
Én bnőmnek vettem csak kéket az is nagyon jó,imádom az összes missporti dolgot olyan tartós és olcsó
Okay én mindenkit verek! Tudok egy fantaztikus szempillaspirált mindössze 599 Ft-ért! Tudom mindenki arra gondol: "Az olyan is" De nem! Amikor először használtam nem hittem a szememnek: a pilláim másfélszeresükre nőttek minden szál külön áll nem ragadtak össze, és rendkívűl dúsak voltak!
Ez a termék: SUHADA márkás kétfázisú vízálló szempillaspirálja melyet hazánkban a Lidl áruházlánc forgalmaz. Ezen a helyen minden negyed-harmad annyiba kerül!
Ajánlom figyelmetekbe a SUHADA összes sminkjét, mind egytől-egyig jóminőségű!
TIPP: Ha az alsó szempilláidat szeretnéd hosszabítani, apró körömollóval vágd le a még szinte láthatatlan végét! Tudom őrülten hangzik de 2-3 hét múlva majdnem kétszeresére nőnek!
Hello!
A Suhada nekem annyira nem jött be. Viszont az abszolút befutó nálam a Maybelline XXL, aztán a L'oreal Double Extension /ezt kozmetikusok is előszeretettel használják, mert hatalmas szempillákat lehet vele kreálni/.
Egyébként megsúgom, az hogy egy spirál milyen hatással bír, az a pillák minőségétől függ, mert akinek natúr szép, hosszú, ívelt szempillája van annak majdnem mindegy mit használ, mert nem kell vele sokat dolgoznia.
ciao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!