Valóban ennyire brutál nagy különbség van smink és
smink nélküli arcok között?
Figyelt kérdés
Vagy direkt elcsúnyítják? Mert ez valami borzasztó. Én sokkal szebbnek látom őket, de ha felkelek reggel, szerintem még jobban is nézek ki tőlük! (már ha a kifestetlen arcukat nézzük)
Igen, ekkora a különbség. A szuper minőségű cuccokkal kisminkelt arcot és a beállított képeket szoktuk meg, aztán csodálkozunk, hogy az életben pont úgy néznek ki, mint egy normális ember.
Tudod, a kor, a gyorsan élt élet azért meglátszik ám rajtuk, csak a kamera meg a photoshop eltünteti.
2012. júl. 31. 14:22
2/9 A kérdező kommentje:
De milyen fura, nem??
2012. júl. 31. 14:25
3/9 A kérdező kommentje:
Sokan meg úgy néznek rájuk, mint példaképre! Mert milyen szépek. :)
2012. júl. 31. 14:26
4/9 anonim válasza:
persze, muszáj őket "megcsinálni", mert úgy eladhatóbbak. De ők elsősorban tehetségesek, szép nőből rengeteg van, tehetségesből kevesebb.
2012. júl. 31. 14:33
5/9 anonim válasza:
Smink, frizura, jó ruha sokat tud dobni rossz fizikai adottságokkal bíró ember megjelenésén. A befutott sztárok megjelenése sokszor rosszabb mint korosztályuk felső harmadáé. A sztárélet gyilkolja a szervezetet, pl. az állandó sminkelés, bulizás (pia, kábszer, dohány fogyasztása) tönkreteszik a bőrüket.
2012. júl. 31. 14:35
6/9 anonim válasza:
Én meg azon röhögök, mikor azt írják, hogy így néz ki xy smink nélkül. ...pedig elmondanám, hogy a "smink nélküli" képeken is van rajtuk smink, csak hétköznapi. Látszik rajtuk a szemceruza meg a spirál... Szóval nem látttunk mi még sztárt smink nélkül... :)
2012. júl. 31. 14:51
7/9 anonim válasza:
utolsónak igaza van. pl rajta is van smink, alapozó, szemhéjpúder (elvielg smink nélküli:D).
csak egyeseknek a smink nélkül azt jelenti, hogy natúr smink. egyébként azért nézel ki jobban reggel, felkelés után, mint ezek, mert rajtuk vagy a koruk látszik (madonna), vagy az, hogy már szétbulizták magukat (rihanna, lindsay lohan). és vannak olyanok, akikkel semmi baj nincs smink nélkül (nicole scherzinger, leighton meester). és vannak ugye a jó/rossz gének.
2012. júl. 31. 15:05
8/9 anonim válasza:
igen, ekkora a különbség, csodákra képes
2012. júl. 31. 21:49
9/9 anonim válasza:
én is pont azt akartam írni, amit valaki megtett előttem, hogy a vicc az, hogy ezek a smink nélküli képen is ki vannak festve! szóval nem reggel kell szebbnek lenni náluk, hanem ha ki vagy festve. úgy is szebb vagy? na ugye! egyébként lady gaga kifestve is k. ronda szerintem, szóval ő nem lepett meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!