Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A katalógusokban (Avon,...

A katalógusokban (Avon, Oriflame) a saját termékükkel sminkelik ki a modelleket?

Figyelt kérdés
nem tudom érthető-e a kérdésem: arra lennék kíváncsi h a saját terméküket használják-e a fotózásnál vagy másét, talán jobbat, a látszat kedvéért. Mert nekem sosem ezt a hatást érte el egyik katalógusból rendelt sminkem sem:S
2009. júl. 16. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

a képekhez odaírják, hogy milyen termékekkel sminkelték ki és megveheted szóval igen a saját termékükkel sminkelik ki a modelleket legalábbis az Avonnál

hát nekem sem kelti ugyan azt a hatást, szerintem a képeket feljavítják, hogy megvegyék a terméket

2009. júl. 16. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

Nehogy elhidd... én avonozok és oriflamezek.

Ami nagyban javít a képeken az a jó fotós, és egy profi sminkes. Aztán utána a sok photoshop, retusálás, átszínezés, különböző effektek stb. hogy élénkebb legyen a szín.

Szerintem biztos nem mennek be a Macbe pl. és azokkal a termékekkel sminkelnek, azért az durva lenne. Biztos a saját kínálatukból válogatnak csak. De mondom, a photoshop miatt olyan, amilyen.

Nekem sem olyan egyik termék sem, mint a modellen pedig én biztos, hogy jól használom.

Viszont többször láttam, hogy oda volt írva a szemsminkhez avon xy szemhéjfesték kék. erre a modell szeme kékes-zöld volt és bizonyos helyeken sokkal világosabb, fehéres. ráadásul a kék és a zöld láthatóan 2 külön szín volt, mert úgy volt a színátmenet stb. Szóval ebben nem lehet bízni....

Ha valaki a rendes nyomtatott katalógust megnézi és a netest akközött is óriási különbség van! Még tavaly vettem észre az egyik kampánynál, hogy a katalógus 3-4 oldala lila volt az internetes meg kék. Nem a gépemmel van a baj, mert a többi oldal ugyanolyan volt. Nem tudom ez miért volt így, másokkal is megnézettem másik géppel, nekik is olyan volt.

Szóval elég nagy eltérések vannak. Indulj csak ki abból, hogy sokszor nem fényképeznek le minden színt, hanem photoshoppal (vagy nem tudom milyen programot preferálnak) átszínezik és kész. Ez nyilván nem minden esetben felel meg a valóságnak.

Én ezért szoktam mindenre rákeresni az interneten, akár az angol nevével is és általában van már fent róla kép embereken (smink) vagy le van fényképezve maga a termék. Az külföldiek már előrébb vannak ilyenkor ők már lazán adják el az e-bayen is a terméket, mikor mi csak nézünk, hogy megjelent :DDD

2009. júl. 16. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Épp a minap olvastam egy cikket, hogy az Avont 40 millóra megbüntették a fogyasztó megtévesztése miatt. Pl van egy szempillaspiráljuk, ami állítólag 12* dúsabbá és 75%-kal hosszabbá teszi garantáltan a pillákat! Igen ám, de a modellek, akiknek azzal csinálták-nem hazudok- 28* kenték át a pilláit, a hatás elérése miatt, ami ugye tudjuk, hogy nem normális!
2009. júl. 17. 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

Én az ilyeneknek már eleve nem dőlök be, hogy ennyivel meg annyival dúsabb pillák. Műszempilla van rajtuk, meg számítógéppel szépen árnyékolnak, hogy szebb legyen.

Én most az új 3 fokozatos spirálon akadtam ki, hogy tekerni kell a végét és akkor dús, dúsabb, legdúsabb pillák.

Hát hogy az úristenbe lehetséges ez?! Szerintem ez baromság. Nézzétek meg az avon.hu n most meg lehet nézni ha a kezdőlapon nem akkor a katalógus első oldalain.

2009. júl. 17. 20:14
 5/9 A kérdező kommentje:
már mindent kitalálnak és jó reklámot csinálnak neki és így adják el, mert újdonság... köszi az eddigi válaszokat csajok:)
2009. júl. 17. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

22:57 vagyok én pedig köszönöm annak aki lepontozott, dehát ti tudjátok akkor ne fogadjátok el az igazat és maradjatok is örökre ilyen naiv buta libák.

Tiszteletem...

2009. júl. 17. 23:59
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

10.31-es válaszoló vagyok. "Kedves" B@rom! Nyugodtan pontozz le mindenkit, biztos te még hiszel ezekben, te vagy az ideeális vásárló!

Ajánlom figyelmedbe: [link]

2009. júl. 18. 19:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöld kezecskét adtam! Ezzel is köszönve azt hogy válaszoltatok. nem én pontoztam le..
2009. júl. 20. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
én most vettem egy avonos szempillaspriált a supershockot és nekem nagyon bevált..tökéletes szempillákat csinál, igaz h nem lett 5000 % hosszabb és 120 %al iveltebb de szépen külön szálban vna minden szempillám:D
2010. márc. 8. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!