Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mire tudom felhasználni? Csak...

Mire tudom felhasználni? Csak kreatívan!

Figyelt kérdés
Van 2 db,kb két centi hosszúságú,vékony masnim,amit valahonnan leszedtem.Szerintetek mire tudnám felhasználni,rátenni...?Van egy pár ötletem,de remélem itt kaphatok még jobb ötleteket.Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2012. júl. 26. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Műanyag masni vagy textil?

Esetleg hullámcsatra ráragasztani?

Ha textil akkor esetleg pici biztosítótűvel bross is lehet belőle, vagy bármire rá lehet rakni (táska, felső):)

2012. júl. 26. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jaj és még eszembe jutott valami: hajgumira rárakni, hajpántot feldobni vele.

Remélem segítettem. :)

2012. júl. 26. 16:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaj,azt elfelejtettem írni.Textil masni.:)Segített,köszönöm szépen!:)
2012. júl. 26. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első gondolatom az volt, hogy megcsinálni fülbevalónak, ilyen pici lógósnak. Szerintem nagyon cuki lenne. :D

Vagy egy sima, snassz övre rávarrni. Esetleg nyakláncra, karkötőre ráfűzni.

Ha sokoldalúbb felhasználási lehetőséget szeretnél neki biztosítani, akkor pedig egy biztostű segítségével könnyedén variálhatod, hogy éppen egy egyszerűbb pólóra vagy blézerre teszed, vagy egy övre, esetleg hajgumiba, hajpántra stb.

2012. júl. 26. 16:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2012. júl. 26. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!