Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy mutatna ez a tetoválás...

Hogy mutatna ez a tetoválás bokánál?

Figyelt kérdés

[link]

A lónál lévő jelet kicseréltetném egy 4levelű lóherére, az ágaskodó lovat lágyabb tónusokkal, hogy ne legyen ilyen robosztus, erős. Hanem finomabb kedvesebb hatása legyen.

A 3levelű lóherék pedig a bokám alatt mennének, nem túl hosszan, méretarányosan.

Szerintetek? Mert az anyám azt mondta csúnya..... de ő alapból nem értékeli az ötletem, de mégis elbizonytalanított.

Nekem nagyon tetszik, a lovak kötődnek is hozzám, tehát nem divatból lenne pacis....

2012. júl. 24. 22:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Tehát a paci picivel a bokám felett lenne.
2012. júl. 24. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jól nézne ki, magam is imádom a tetkókat, örülök, hogy jelentéssel is bírna, nem csak nonfi hülyeséget akarsz! 18/L
2012. júl. 24. 23:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát igen nonfiguratív dologra még akkor vágytam mikor még divatból derékre akartam. Na azt szerencsére kinőttem (16 voltam akkor).

És most 25 évesen találtam azt ami engem jellemez.

És bokán ha akarom takarom, ha akarom mutatom :)

2012. júl. 24. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy kinőtted, mert megbántad volna! Jó lesz ez a tetkó, sok sikert hozzá! :) Nekem 1 hónapja csinálták, de már mennék is a következőért! Ez lesz az első tetkód? Első voltam.
2012. júl. 25. 00:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen ez lesz az első, de már most vannak jövőbeni terveim, de azok majd csak a még meg nem fogant baba után :)

Has környékére szeretném, de mivel terhesség alatt megváltozik majd ott a bőröm tónusa így várok :)

2012. júl. 25. 00:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Értem, én csuklómra tetettem mintát, a következőhöz is megvan az elképzelésem, a másik csuklómra megy. Egyszer mondta nekem egy barátom, hogy ha elkap a gépszíj, le sem fogok tudni állni majd vele. Nem hittem neki és tessék! Legszívesebben már most rohannék varratni. Érdekes. :D Pedig sokáig nem tetszettek a tetoválások és egyszer csak rájuk kaptam.
2012. júl. 25. 00:10
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem jó lenne végre vki nem ilyen nonfig tömegcuccot varrat hanem aminek van jelentése
2012. júl. 26. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Just do it! :))
2012. júl. 27. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!