Miket érdemes megvenni az Essencetől? Sokaktól hallottam hogy némelyik terméke nagyon jó.
Hát nemtudom pontosan mire gondoltál, mrmint,hogy arc-, köröm ápolásra, vagy sminkre,de leírom,hogy nekem mi vált be:D.essence no limits volume szempillaspirál <3 imáádom.Essence pure skin színezett hidratáló(nekem ez is bevált, mert puha lesz tőle a bőröm, és egy krémhez képest szépen fed, mattítja a bőrt.)Essence körömlakkok, és körömnyomda.^^Itt van egy oldal:
amin rákerestem neked az essencere vannak fönt termékek,fönt van hogy mi van bennük, és hogy az mennyire jó a bőrnek, valamint sok vélemény.Én is ezt szoktam böngészni mielőtt megveszek valamit.^^Persze mindenki bőre haja stb. más, de szerintem ami a többségnek segít az jó :D Remélem segítettem valamicskét ^^
Amik nálam beváltak:
- Soft Touch Mousse habállagú alapozó
- kőpúder
- szemhéjpúderek
- körömlakkok
- szájfények
- szemhéjpúder ecsetek
- korrektor stift
- ecsetes folyékony korrektor
- por pirosító
- rúzs
- körömmatrica
- tégelyes ajakápoló
- szemhéjalapozó
- kézkrém
Ami nem vált be:
- szempillaspirálok (All Eyes On Me, multi-action false lashes - mindegyik rettenet rossz volt)
- körömlakklemosó
nekem csak a körömlakk vált be
a szemfestékeinek is szép színei vannak, viszonylag tartósak is de nekem sajnos begyullad tőlük a szemem de ez nem a termék hibája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!