Tetszenek Britney Spears parfümjei?
Figyelt kérdés
nekem a Fantasy tetszik nagyon de a Curious nem.Kiváncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel.2009. júl. 15. 19:34
1/11 anonim válasza:
nekem is csak a Fantasy jön be.
2/11 anonim válasza:
nekem most kimérten van Britney parfümöm nem tudom, mi a neve de nagyon édes és imádom:D
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a Fantasy az. nekem is van ebből ilyen másolat és az a neve hogy Mysterious.
2009. júl. 16. 20:12
4/11 anonim válasza:
imádom a Fantasyt, az az egyetlen parfüm ami érzik rajtam. most azt keresem,mer régen volt a Tescoban egézs jó áron de ma már nem látom a polcon. a netes pafümériákban meg olyan drága. :( De én csak az eredetiét venném meg :), azt már tudom hogy ISTENI!!!!!!!! :D
5/11 anonim válasza:
Nekem eddig 3 parfümöm van Britney-től Curious-de az nagyon nem jön be...Fantasy amit imádok és most vettem a másik kedvencemet a Midnight Fantasyt-aki szereti a virágos-gyümölcsös édes illatokat annak biztos bejön!
6/11 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok: hol vetted utolsó? és mennyiért? a sima Fantasy már nincs sehol?:(
7/11 A kérdező kommentje:
Kecskeméten vettem. Ez ilyen lengyel másolt parfüm:D A kimért francia parfümös boltba csak Midnight Fantasyt lehet venni:)
Nézd [link]
2009. aug. 30. 16:43
8/11 anonim válasza:
uccso elötti elötti vagyok:)Én netem rendeltem és nagyon megvagyok vele elégedve!Mst pl 100ml-et rendeltem 7800 Ft-ért ami sztem elég ideális!:)
9/11 anonim válasza:
én is néztem ezen az oladalon. és hamar megjött? ingyen volt a kiszállítás?
10/11 anonim válasza:
Vasárnap rendeltem szerdára meg is jött,és igen ingyenes a házhoz szállítás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!