Valaki kipróbálta már ezt a "technikát"? Lenne pár kérdésem?
http://www.youtube.com/watch?v=GAahjbYxC5g&feature=relmfu
Nos itt sima vízbe kell csepegtetni a körömlakkot vagy kell még bele valami??
Minden körömnél újabbat kell kikeverni?
Aki már készített ilyen érem írja le.
Köszönöm
Szia,
sima vízbe és minden körömnél újat, mert az előző már a körmödön van. :-)
Nem árt, ha lecelluxozod a bőröd a köröm körül, íg arra nem ragad lakk, ha kész minta megszáradt kend át áttetsző fedő réteggel így tartósabb lesz. :-)sok sikert.
Sima víz, nem hideg, nem meleg, hivatalosan szobahőmérsékletű.
Nekem eddig minden lakkommal működött. :D Ha nem akar elterülni, kicsit meg kell lötybölni az edényt, nálam bevállt legalábbis.
Hogy minden körömnél kell-e újabb, az függ az edény méretétől is pl. Én simán megcsináltam két ujjat egyszerre, csak kicsit ügyesebbnek kell lenni olyankor. :D
Tartósság...? Hát nagyban függ az alaplakktól, az alapként használt színtől és a fedőlakkodtól. Hát pár napnál tovább tuti nem marad meg saját körmön. :D
Elvileg amúgy a folyósabb állagú lakkok jók, de nálam azok általában amiket 3 rétegben kell kenni, hogy legyen színe... az meg ilyen kis vézna rétegben nem sokat csinál. Szóval minél erősebb színű lakkokkal próbáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!