A fültágító meddig nő össze?
Figyelt kérdés
Nekem most 14-es van. Ha kiszedem mennyire húzódik össze és mennyi idő alatt?2009. júl. 15. 12:27
1/12 anonim válasza:
sohasem lesz már ugyanolyanmint előtte. a luk az maradandó. lehet mienni fog össze egy kicsit de láthatóan hatalmas lesz a füleden a lyuk. vagy hagyd benne a fültágítót vagy plasztikával lehet eredeti méretre visszaállítani a cimpádat. én ezért nem is csináltattam.
2/12 anonim válasza:
Nekem összement a 16os:) 1-2 hónap alatt.
3/12 A kérdező kommentje:
És mennyire?:P
2009. júl. 16. 09:28
4/12 anonim válasza:
Max. ötösre fog vissza menni! és akkor majd úgy néz ki mint egy segglyuk!
5/12 anonim válasza:
Összement.Teljesen.Nem ötös és nem segglyuk:)
AMugy összemegy az magától is, de vissza lehet könnyen csinálni a tágítást. Pl. most beleférne kb. 10 szívószál, aztán hetente kivennél 1-et. Összemenne szépen.
6/12 A kérdező kommentje:
Egy 14-es kb hány mm-re megy össze?
2009. júl. 25. 15:40
7/12 anonim válasza:
ezt nem lehet így megmondani. mindenkinél máshogy van. valakinek a hatos sem megy össze, valakinek még a tizenhatos is visszahúzódik. szóval egyénfüggő.
szedd ki, és meglátod. :)
8/12 anonim válasza:
4-5 mm-ig biztos összeforr. Max.
9/12 anonim válasza:
nekem 14 röl fülbevaló kis lukacskára összement ami nem is latszik,
10/12 anonim válasza:
jólvanmár, nekem 38as ment össze 8asra, csak ujrakezdtem ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!