Mit szóltok ehhez a táskához? Nektek milyenek tetszenek? Linkelnétek lányok?
2012. júl. 21. 10:12
1/9 anonim válasza:
tetszik nagyon,mindenhez megy és még el is fér benne jópár dolog :)
hát én linkelni nem nagyon tudok,ha beírom google-ba hogy női táska,akkor igen csúnyákat hoz ki:) De amit most hordok van egy playboyos fekete,meg egy tally-be vett virágmintás akkora mint amit linkeltél,barna vállrésszel.
fekete playboyos ilyen,ezt akkor hordom ha kevés cuccot viszek csak magammal,pl kutyasétáltatáshoz:
tallys meg hasonló:
de nem ilyen,világosabb,meg más alakú és nincs rajta keresztpánt (hálisten). Ez a shopping táskám:)
2/9 A kérdező kommentje:
Az a fekete olyan kisebb fajta ugye?:)
2012. júl. 21. 10:49
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
én hasonlót vettem az egyetemre [link]
5/9 anonim válasza:
és tetszik a táska amit linkeltél, most hasonlót hordok :)
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Hmmm...szép táskák.Nekem tetszik,ha van logó izé rajta persze csak szolidan.Én is nagyon szeretem a csipkét.*.* Minden jöhet,ami csipke.:D
2012. júl. 21. 13:21
8/9 anonim válasza:
Nekem ilyenem van Párizsból.Nem annyira különleges,de számomra az mert emlékek is jönnek vele. :)
Jó nagy és minden belefér.
9/9 A kérdező kommentje:
Ohhh Párizs...*.* Remélem egyszer eljutok oda :)
2012. júl. 21. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!