Kezdő körömlakkos vagyok, hogy kéne?
Jó minőségű lakkot vettem, 2 réteget kentem a körmömre + 1 fedőréteg, de lehet nem volt elêg mert a körömágynál vékony lett.
Nem kentem eleget? Mert 3 réteg színes lakkot féltem rákenni. Hogyan fessem ki, hogy lesz egyenletes?
és még annyit az elsőhöz,hogy a színes alá én szoktam kenni egy réteg színtelent, hogy a színes ne fogja be a körmöm.
Sok sok gyakorlás és majd belejössz! Hajrá! :)
Gyakorlattal majd rájössz szerintem.
De nem lehet, hogy a fedőlakkal volt a probléma? Mert a lakk oldja a lakkot, a fedőlakkok meg különösen hajlamosak erre. sokan erősebben rányomják az ecsetet a körömágynál, és könnyen elmaszatolódik, elvékonyodik az alatta lévő. Főleg, ha még friss a lakkozás. Érdemes megvárni, hogy teljesen megszáradjon alatta. :) Meg csak finoman, óvatosan, az ecsetet elfektetve kell csinálni.
lehet kapni alapozólakkot ami egy alap réteget biztosít és a színes lakknak is. szebb fedést biztosít
a boltban ilyen néven kérd az eladótól: base coat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!