Ha nyelv piercinget csináltatok, mennyi ideig fog fájni és nem fogok tudni majd beszélni?
Figyelt kérdés
Mert iskola kezdés előtt szeretném meg csináltatni.2009. júl. 13. 15:00
1/2 anonim válasza:
Szia!
Tavaly csináltattam. Amikor szúrták nem fájt. Utána kb. egy hétig fájt,de abszolút nem vészes. Nekem nem kellett csillapítani semmivel. Enni is lehet vele, igaz féloldalasan rágtam, mint a kutyák :D Beszélni meg kezdettől fogva tudtam rendesen, csak az "R" , "gy" Ty" betűkkel volt kisebb gondom. De ez 2-3 nap után elmúlik,ahogy elmúlik a dagadás. Ki lehet bírni,plusz ha már bent lesz, annyira fogsz örülni, hogy nem fog érdekelni az a kicsi fájdalom. :) Szerintem csináltasd meg, ha nem jó, vagy nagyon nem bírod, pár nap alatt beforr és nyoma sem lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
köszii szépen:)
2009. júl. 14. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!