Vattacukor/rágó illatú parfüm. Kinek mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 20:31
1/19 anonim válasza:
Gyerekeknek egész jól még elmegy..egészem olyan 15-16 éves korig...de ott már kicsit zavaró tud lenni elég sok embernek, h szó szerint olyan mintha egy egész cukorkabolt állna mellette... pl a pink sugar-tól megfájdul a fejem, és ha mér édesebb illat legyen leglább komolyabb... egy 16 évesnek aki olyan illatú mint a vattacukor...hát...semi kecsegtető.. de ha neked ez tetszik.. :)
2/19 anonim válasza:
neharagudj, de szerintem 12 éven felülieknek nem nagyon tetszenek az ilyne illatok..
3/19 anonim válasza:
én a helyedben nem nagyon használnám, a pasiknak egyáltalán nem tetszik, sőt inkább fulladnak tőle, az illata messze van a jó- tol szerintem...igaz olcsó..de én a helyedben valami nőiseb illatot szereznék be mert ez az illat valjuk be elég kislányos.:SS
15/L
4/19 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, bolondulok az édes illatokért. Gondoltam, hogy ez már kicsit komolytalan egy 18 éves lányhoz, de hétköznapokra nagyon szeretem. (Alkalmakra inkább Naomi Campbell - CaT Deluxe At Night)
2012. júl. 15. 20:58
5/19 anonim válasza:
amugy én is inkább az ilyen édesebb, gyümölcsös illatokat szeretem. :) az a naomi campbelles nagyon jó :))
6/19 anonim válasza:
Az édes illatokkal semmi baj,de ez a vattacukor nagyon émelyítő és szerintem is olyan komolytalan kislányos...14-15felett nem igazán tudom elképzelni.
7/19 anonim válasza:
Vattacukrosom van :D imádom.
15/L
9/19 anonim válasza:
Én néha imádom, aztán hónapokig feléje sem nézek.
A koromat inkább nem írom ki, mert elájulnátok :D
10/19 anonim válasza:
Én is használom néha 21L
És csodák csodájára a barátom egyenesen imádja rajtam (ő 27 éves :D)
Az egyetemen is megjegyezték a fiú csoporttársaim h jó az illatom.
Mondjuk jobban szeretem a Lancomé parfümömet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!