Más lányok is ennyire odavannak az ékszerekért? Ti milyen ékszereket szerettek?
Szinte mindig hordok ékszereket.Fülbevaló,nyaklánc,karkötő,gyűrű...Arra mindig figyelek,hogy összhangban legyenek a ruháimmal és ne legyek túldíszített.
A különleges,misztikus ásványköves,bőr,ezüst ékszereket szeretem.Nem sajnálom a pénzt ezekre,gyakran veszek újakat.
Én is oda meg vissza vagyok az ékszerekért. A nyakláncok közül csak a hosszúakat hordom.
De nagyon szeretem a bőrkarkötőket, és a dilinyós ékszereket!! :D
Jól hangzanak! :)
Én imádom még a tollas,indián stílusú ékszereket is.
Én is imádom őket:) Nálam ez a dolog valahogy úgy kezdődött, hogy rászoktam arra, hogy mindig legyen rajtam óra és gyűrűk(ezek nélkül teljesen meztelennek érezném már magam):D
Aztán 16 éves korom körül rámjött a füllyukasztási mizétia, és onnantól nem volt megállás:P Mondjuk érdekes, hogy pont a fülbevalokról vagyok mostanában leszokva és szinte csak a piercingjeimethagyom bent a fülemben.
Imádom a hosszú nyakláncokat, leginkább feketét, aranyat és ezüstöt hordok, illetve ezekhez vannak hozzáillő karkötőim is.
Én inkább a letisztult, geometriai formákat szeretem, vagy egyszerűen csak sok láncot hordok egyszerre.
Karkötőket gyűjtöm... Mindig kapok is, meg néha veszek is, de fontos személyektől is szoktam kapni ajándékba. Van fa, ezüst, gyöngyös, fém, karperec, műanyag, vastag, vékony... ha nincs kedvem őket viselni akkor csak hajgumi/óra van a kezemen. Gyűrűm az ritkán van, mert általában nem illenek hozzám(főleg ezek a kövesek, pedig van is sok, imádom, tetszik). Őket is alkalmanként viselem csak... Nyakláncom az van most is, egy ilyen kék ásvány van egy egyszerű bőr madzagra felfűzve. De sima láncból és valamilyen kis csecsebecséből magam is gyártok nyakláncokat. Van rengeteg. :D Ezek alkalmi cuccokhoz mennek, mivel abszolút nem öltözöm sem nőiesen sem elegánsan. Imádom amúgy az ásványokat. :D Fülbevaló az van gazdagon, mert 14 lyuk van a füleimben összesen, és gyakran elhagyom a kis fülbevalókat, kell a tartalék... :D Ők amúgy ilyen apró kis ezüst bogyócskák. Apacsban szoktam venni.
Szóval amúgy én is mániákus vagyok :D És imádom rendezgetni, gyártani is őket :) :D
Én nem vagyok annyira mániákus, de azért ha elmegyek valahova, akár vásárolni, akkor mindig felteszek valamit. A nyakláncokat nem szeretem egyáltalán, azt szinte sosem hordok. Viszont karkötők, gyűrűk, fülbevalók jöhetnek.
Leginkább az antikolt hatású és csillogó köves dolgokat szeretem, a viktoriánus stílusú és kámeás ékszerek a kedvenceim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!